Galatasaray Maçı Öncesi Denizli Yılı Coşkusu

Galatasaray Maçı Öncesi Denizli Yılı Coşkusu

Denizlispor, geçtiğimiz gün oynadığı Galatasaray maçına "2020 Denizli Yılı" pankartı il çıktı.

A+A-

Yukatel Denizlispor Kulübü, Süper Lig’in 18. Haftasında karşı karşıya geldiği Galatasaray maçından önce sahaya "2020 Denizli Yılı Hayırlı Olsun" pankartıyla çıktı.

Denizli'nin plaka kodu "20"nin yan yana geldiği 2020 yılında Denizli'nin tarihi, kültürel ve doğal zenginliklerinin bir kez daha ulusal ve uluslararası gündeme taşınması amacıyla başlatılan"2020 Denizli Yılı" projesine bir destekte Yukatel Denizlispor’dan geldi. Denizlisporlu oyuncular Süper Lig’in 18. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen Galatasaray maçı öncesi sahaya pankartla çıktı. Türkiye Futbol Federasyonundan aldığı özel izinle Ali Sami Yen'e "2020 Denizli Yılı Hayırlı Olsun" pankartı ile çıkan Yukatel Denizlispor büyük takdir topladı.

Taraftarlar 2020 Denizli Yılını kutladı

Denizlispor’un kaptanı, Kolombiyalı yıldız oyuncusu Hugo Rodallega’nın en önde yer aldığı seronomiye tüm Denizlisporlu oyuncular da eşlik ederken, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’ya gelen taraftarlar da alkışlarla 2020 Denizli Yılını kutladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.