Garip:Şehitlerimize Rahmet Diliyorum

Garip:Şehitlerimize Rahmet Diliyorum

Garip:Şehitlerimize Rahmet Diliyorum

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Zeytin dalı harekatında şehadet şerbeti içen 11 şehidimiz için başsağlığı mesajı yayınladı.

 

MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Zeytin Dalı harekatında 11 şehit haberinin yüreklerimizi dağladığını söyledi.

Şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, Türk milletine başsağlığı dileyen Garip, şunları söyledi: “Türk milletinin bekası, birliği ve dirliği için Afrin’e yönelik olarak devam eden Zeytin Dalı operasyonu başarıyla sürerken ard arda gelen şehit haberleri yüreklerimizi bir kez daha yakmıştır. Teröristlere yönelik operasyonlarda

11 Mehmetçiğimiz bu vatan için şehadet şerbeti içmiş ve şehitlik makamına erişmişlerdir. Bütün dualarımızla, milletimizin bekası, ülkemize yönelik tehditlerin bertaraf edilmesi için cansiperane mücadele eden tüm Mehmetçiklerimizin yanında olduğumuzu bir kez daha kararlılıkla ifade ediyoruz. Bu vatan için kara toprağa düşen tüm şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet, aileleri, yakınları ve necip Türk milletine baş sağlığı diliyorum. Şehitlerimiz yüreklerimizde ve dualarımızda ebediyyen yaşayacaktır. Mekanları cennet olsun. Ne Mutlu Türk’üm Diyene.”

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.