Garip'ten İade-i Ziyarete Teşekkür

Garip'ten İade-i Ziyarete Teşekkür

Garip'ten İade-i Ziyarete Teşekkür

A+A-

Türk Eğitim Sen (TES) Denizli Şube Başkanı Emre Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan TES Şube Başkanı Emre Erdoğan, “Genel kurulumuzun ardından ziyaretimize gelen MHP Grup Başkanvekili sayın Yusuf Garip’e iade-i ziyaret amacıyla buradayız. Kendisine şahsım ve yönetimim adına misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP’li Garip de Türk Eğitim-Sen’in Türkiye’nin birliğinden ve beraberliğinden yana olan en önemli sivil toplum kuruluşlarımızdan biri olduğunu söyledi. Garip, “Hepinizin bildiği gibi ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bugün Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Afrin’de terör unsurlarına karşı mücadele veriyor. Birlik ve beraberliğimizin daha perçinlendiği, saflarımızı daha da sıklaştırmamız gereken günlerden geçiyoruz” dedi. Garip, ziyaretinden dolayı Tes Başkanı Emre Erdoğan ve yönetimine teşekkür etti. MESUT GÜLER

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.