Gazetecilerin Fotoğraf Eğitimi Sona Erdi

Gazetecilerin Fotoğraf Eğitimi Sona Erdi

Gazetecilerin Fotoğraf Eğitimi Sona Erdi

A+A-

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) tarafından düzenlenen ve Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın (GEKA) desteklediği “Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı” eğitimi sone erdi.

DGC İlyas Haytan Toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim programına katılan 33 Gazeteciye düzenlenen törenle katılım belgesi verildi.

Dört gün süren eğitim programında Türkiye Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı Rıza Özel ve Başkan Yardımcısı Tolga Adanalı, “Gazetecilere Medya Fotoğrafçılığı ve Montajı” konusunda bilgi verdi. Eğitim programının son gününde ise Anadolu Ajansı’nın (AA) çeşitli kademelerinde uzun yıllar görev yapan deneyimli Gazeteci Ömer Kaya haber yazma teknikleri konusunda deneyimlerini anlattı.

DGC Başkanı Osman Nuri Boyacı “Meslekte aktif olarak yer alan üyelerimizin mesleki donanımlarını arttırmak amacıyla GEKA’nın katkılarıyla düzenlediğimiz eğitim programına katılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Görev yaptığımız süre içerisinde bu ve benzeri eğitimlere önümüzdeki süreçte de devam edeceğiz. Dört gün süren eğitim programımıza katılarak bilgi ve deneyimlerini bizimle paylaşan TFMD Başkanı Rıza Özel ve Başkan Yardımcısı Tolga Adanalı ile Duayen Gazeteci Ömer Kaya’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.