Gazetecilik Sunuculuktan Sonra Beyaz Perdede

Gazetecilik Sunuculuktan Sonra Beyaz Perdede

Denizli’de bir dönem gazetecilik, haber spikerliği ve sunuculuk yapan ve Ticaret Odası Basın ve Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Can Sinanoğlu, şimdi de beyaz perdede göründü.

A+A-

Hizmetgazetesi'nden alınan bilgilere göre geçtiğimiz aylarda, ünlü yönetmen Oğuz Yalçın’ın yönettiği ve sinemalarda gösterime giren, “Bu Alem Bi Alem” filminde psikolog rolüyle karşımıza çıkan Sinanoğlu, son olarak yine Oğuz Yalçın tarafından yönetilen korku filmi Defin-Ecin’de rol aldı.

Melih Çardak, Sefa Zengin, Vural Buldu ve Deniz Özbay gibi ünlü oyuncuların rol aldığı ve yakında vizyona girecek olan filmde Cinci Mehmet Hoca’yı canlandıran Can Sinanoğlu, bundan sonra gelecek nitelikli sinema projelerinde yer almak istediğini söyledi.

Amatör Tiyatroyla Uğraştı

Uzun yıllar amatör tiyatroyla uğraşan Sinanoğlu, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Kulübü, Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, Ankara Çan Tiyatrosu, Ankara Çağdaş Sahne ve Denizli Belediyesi Şehir Tiyatrosu gibi gruplarla sahne alıp çok sayıda oyunda seyirci karşısına çıktı. Can Sinanoğlu, sinema ve tiyatronun kendisi için bir tutku olduğunu, oyunculuk ve senaryo yazarlığı yönüyle sık sık beyaz perdede görünmek istediğini belirtti. Sinanoğlu ayrıca, Başkent İletişim Akademisi İzmir Şubesi’nde Diksiyon ve Temel Oyunculuk kurslarını başarıyla tamamladı. Halen Artİz Sanat Atölyesi’nde kamera oyunculuğu kurslarına devam etmektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.