''Gaziler Her Yılın Her Anında Anılmaları Gerek''

''Gaziler Her Yılın Her Anında Anılmaları Gerek''

''Gaziler Her Yılın Her Anında Anılmaları Gerek''

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,  vatan sevdalıları olan Gazi’lerin yılın her anında anılmaları gerektiğini söyledi.

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle  açıklama yapan MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip,   gazilerin, iftihar edilecek bir fedakarlıkla, yaşadığımız topraklara göz dikmiş hainlere aman vermediklerini belirterek, “Üstlendikleri vatan görevi esnasında, girmiş oldukları mücadelelerden ’’Gazilik’’ unvanıyla ayrılan kahramanların, mümtaz ve muhterem anıları hiçbir zaman akıllardan ve gönüllerden çıkmayacaktır.

Geçmişteki mücadeleleriyle bölücü ve yıkıcı mihraklara göz açtırmayan vatan sevdalılarını, yılın her anında ve gününde, saygı, minnet ve şükranla anmak en başta gelen milli ve manevi bir görevdir. İftihar edilecek bir fedakarlıkla, yaşadığımız topraklara göz dikmiş hainlere aman vermeyen, canlarından dahi vazgeçmeyi göze almış olan gazilerimizle ne kadar övünsek azdır” dedi.

MHP’li Garip,  Hali hazırda, aralarında bir uzvundan mahrum olarak hayatlarını sürdüren birçok vatan evladıyla birlikte, vefanın, cesaretin ve kararlılığın timsali olan gazilerimizin bu müstesna gününü kutluyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet dilerken hayatta olanların hepsine sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.