Gece Gelen Çal’da Çekiliyor

Gece Gelen Çal’da Çekiliyor

Denizli ilinin Çal ilçesinde çekilmekte olan Gece Gelen isimli korku filmine ilgi büyük. Yönetmenin de ilgiden memnun olduğu ifade edildi.

A+A-

Boyoz film ekibi ve yönetmen Bülent Aydoslu’nun 3. filmleri olan Gece Gelen isimli korku filmi Çal ilçesinde çekiliyor. Yönetmen Bülent Aydoslu yaptığı açıklamasında, yapım firması olarak İzmir ilinden geldiklerini, Daha evvel Çal’da 10.Köy isimli komedi filmini çektiklerini, 10.Köy’ün Türkiye ve Avrupa’daki bütün kanallarda yayınlandığını, Ege bölgesinin çok sevilen bir filmi olduğunu, Kısmet olursa 10. Köyün 2.sini de çekmeyi planladıklarını, bu defa film içinde film çekimi yapacaklarını ama şimdiki proje olan Gece Gelen’in bir korku filmi formatı olduğunu,  ama yöreye geldiklerinde bambaşka yerel hikayelere de yer verdiklerini, filmin içinde Aşk’ın  ve romantizmin de olduğunu birazda ege dokusunu taşıyan bir korku filmi olacağını, Çal’ın pek çok yerinde çekimler yaptıklarını, İç mekanlarda zaten ilçe halkının kapısını kendilerine açtığını, Çal’da herhangi bir zorluk da yaşamadıklarını ifade etti.

Halktan Yoğun İlgi

Çekimleri Çal ilçesinde yapılmakta olan “Gece Gelen” isimli korku filmine halktan yoğun bir ilgi geldi. İzmirli yönetmenin halkın büyük ilgisine hayran kaldığı öğrenildi. Konu ile alakalı konuşan Aydoslu, Korku filmine bu kadar ilgiyi beklemediğini, filmin yapımının bir an evvel bitireceğini ve en kısa zamanda vizyona girmesini sağlayacağını, projeye bu kadar ilginin olmasının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirdi.

Foto: Haberdenizli

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.