Gece Gündüz Durmadan Çalışacağız

Gece Gündüz Durmadan Çalışacağız

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Akkonak ve Karaman Mahallesi’ndeki hemşerileri ile buluştu.

A+A-

Bu dönemde yapılan ve önümüzdeki dönemde yapılacak olan projeleri anlatan Başkan Subaşıoğlu, “Bu göreve seçildiğimiz ilk andan itibaren işimizi büyük bir aşkla yapıyoruz. Gönülden gelerek yapıyoruz. Sizlerin duası ve desteği bizi güçlendiriyor, diri tutuyor. Merkezefendi’de yeni hedefler, yeni projeler için ilk günkü aşkla ve büyük bir heyecanla durmak yok, yola devam” dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer, AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen ve AK Parti Merkezefendi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mert Koç ile birlikte Akkonak ve Karaman mahallelerini ziyaret etti. Akkonak Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Subaşıoğlu, bir yandan 2014 yılından bu yana ilçeye kazandırılan projeleri, bir yandan da önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek hizmetleri ve projeleri anlattı. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendimizi marka yapma yolunda emin adımlarla yürüdük. Basamak basamak, doğru stratejiler ile hareket ettik. 2014 ve 2015 yıllarında sağlam temeller atma noktasında çalıştık. Ardından gelen 2016 ve 2017 yıllarında yapısal ve sosyal hizmetler gerçekleştirdik. Bizim için ayrı bir yeri olan 2018 yılında ise Türkiye genelinde takdir edilerek ödül verilmiş birçok projemizi ilçemize kazandırdık. Mimarisiyle, dekorasyonuyla, hizmet alanıyla, felsefesiyle ses getiren projelerimizin açılışını sizlerle gerçekleştirdik. Bu dönem başlayıp da bitiremediğimiz hiçbir projemiz olmayacak. Açılışlarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ NOKTASINDA YENİ HİZMETLERE HEP BERABER İMZA ATACAĞIZ”

Akkonak Mahallesi’ndeki vatandaşlara seslenen Başkan Subaşıoğlu, “Bu göreve seçildiğimiz ilk andan itibaren işimizi aşkla yapıyoruz. Gönülden gelerek yapıyoruz. Çünkü biz Cumhurbaşkanımızın arkasından giden dava arkadaşlarıyız. Hizmetlerimizi, projelerimizi gönülden yaptığımız için sizler de bizlere gönüllerinizi açıyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun. Önümüzdeki dönemde de inşallah Merkezefendimizde gönül belediyeciliği noktasında yeni hizmetlere hep beraber imza atacağız. Birbirinden değerli projeler kazandırmaya, yapısal ve sosyal hizmetler yapmaya devam edeceğiz. Sizlerin duası ve desteği bizi güçlendiriyor, diri tutuyor. Merkezefendi’de yeni hedefler, yeni projeler için ilk günkü aşkla ve büyük bir heyecanla durmak yok, yola devam. Merkezefendimizi daha da güzelleştirmek için hep birlikte kafa kafaya, ele ele vereceğiz” dedi.

“AKKONAK MAHALLEMİZ ARTIK DAHA GÜZEL”

Yapılan hizmetlerle beraber Akkonak Mahallesi’nin artık daha güzel olduğunu belirten Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak mahallemizde asfalt, parke taşı, bordür çalışmaları gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl yapılan çalışmalar sonucunda mahallemiz yeni üst yapısına kavuştu. Akkonak Mahallemizde üst yapı sorunu kalmadı. Üst yapısı tamamlanan bölgelerimizdeki parklarda da yenileme çalışmaları başlatmıştık. Akkonak Mahallemizdeki parkları da yeniledik. Gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda da mahallemizin çehresi değişti. Akkonak Mahallemiz artık daha güzel. Önümüzdeki dönemde bu mahallemize çok daha fazla hizmet etmeye devam edeceğiz. El birliği ile hep beraber çalışıp ilçemizi daha da güzelleştireceğiz” şeklinde konuştu.

“GECE GÜNDÜZ DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”

Akkonak Mahallesi’nden sonra Karaman Mahallesi’ndeki hemşerileri ile buluşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, burada yapılan ve yapılacak olan hizmetleri anlattı. Başkan Subaşıoğlu, “Bu dönem Karaman Mahallesi’nin üst yapı çalışmalarını tamamladık. Sadece kanal yolunun bir üst kısmı kaldı. Onu en kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Kanal yolunun alt kısmının bir numunesini yaptık. Yine bu dönem ile ilgili hemen Karaman’a ve Akkonak’a hizmet edecek çok önemli bir eğitim projemizi de hizmete alacağız. Bu anlamda Karaman ve Akkonak bölgemizde çok güzel bir etüt merkezini Merkezefendi Belediyesi olarak bu bölgemize kazandıracağız. Yalnız klasik bir etüt merkezi olmayacak. Çok önemli bir eğitim projesi olduğunu hepimiz göreceğiz. Ayrıca bir adet daha kapalı pazar yerini Karaman Mahallemize kazandıracağız. Gençlerimiz ile ilgili Akkonak, Karaman ve Sırakapılar Mahallemizin tam ortasına bir merkez yapacağız. Yeni dönemde hedeflerimiz, projelerimiz, planlarımız var. 5 yıl içerisinde marka olan ilçemizi, daha da ileriye taşımak için gece gündüz durmadan çalışacağız ” diye konuştu.

“TÜM TÜRKİYE’NİN İMRENDİĞİ BİR İLÇE HALİNE GELDİK”

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer de şöyle konuştu: 5 yılda gerçekleştirilen projelere ve hizmetlere hepimiz şahidiz. Başkanımız, ilçemizi marka haline getirdi. Merkezefendimiz sadece Denizli’nin değil tüm Türkiye’nin imrendiği bir ilçe haline geldi. Önümüzdeki dönem de birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.