GEÇMİŞİNE SAYGISI OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ

GEÇMİŞİNE SAYGISI OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “geçmişine saygısı olmayanın geleceği olmaz düsturu ile hiç durmadan çalışacağız. ” dedi.

A+A-

Yaş almış vatandaşlarımız için şehrimizin muhtelif yerlerinde, iyi şekilde vakit geçirebilecekleri, çay servisinin ücretsiz olacağı, kaliteli vakit geçirebilecekleri, okuma ve aktivite köşeleri olan yaşam alanları inşa edeceklerini söyleyen Öztürk, “geçmişine saygısı olmayanın geleceği olmaz” düsturu ile hiç durmadan çalışacaklarını ifade etti.

Öztürk; “İYİ belediyecilikte yaş almışlarımız kendilerini yalnız ve çaresiz hissetmeyecek. Evde Bakım Hizmetleri’nin kapsamı genişleteceğiz. Yaşlılarımızın pazar, ilaç temini, hastane ulaşımı, market alışverişi ve bu gibi ihtiyaçlarının karşılanmasını sağlayacağız. Yaşlılarımız için semt pazarlarına gitmek ve dönmek İYİ Belediyecilik döneminde sorun olmaktan çıkacak, semt pazarlarına ulaşımı oluşturacağımız mahalle servisleri ile yapacağız” dedi.

Tecrübe ve düşünceleriyle bizlere yol gösteren yaşlılarımız her zaman başımızın tacı olduğunu ifade eden Öztürk, “Yaşlılarımıza daima sevgi, saygı ve hürmet göstermek üzerimize bir borçtur. Yaşlılarımız; geçmişimizin tecrübelerini bugünlere aktaran, milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleridir. Tarihin her döneminde Milletimiz yaşlısına gereken ehemmiyeti vermiştir. Bu gerçek, Milletimizin en önemli töresi, vazgeçilmez geleneğidir. Bu geleneği yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak görevi de bizlere düşmektedir.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.