Geçmişten Geleceğe Yolculuk Yaptılar

Geçmişten Geleceğe Yolculuk Yaptılar

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi tarafından organize edilen "Salı Buluşmaları"nın bu haftaki konuğu biri eğitimci oldu.

A+A-

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi tarafından yapılan "Salı Buluşmaları"nın bu haftaki misafir ettiği konuk  "Geçmişten Geleceğe Yolculuk " adındaki söyleşisiyle Eğitimci-Yazar Ramazan Kavutçu oldu.

Söyleşiye katılımın yoğun olduğu görüldü. Söyleşide konuklar da kendi anıları anlattılar ve söyleşiye renkli kattılar.. Söyleşide çocukluk ve gençlik yıllarına geri dönüldü. Eğlenceli ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen söyleşi herkesten tam not aldı.

s-002.png

Kitabını İmzaladı

Kavutçu, programında ardından "Anılarda Yaşıyorum"  isimli kitabını okurları için imzaladı ve böyle bir söyleşiye kendini davet eden herkese ve kendisini dinleyenlere teşekkür etti.

T.A.D. Denizli Şube Başkanı Hülya Eryılmaz burada yapmış olduğu  konuşmasında " Duygu dolu, bir o kadar da keyifli dakikalar yaşadıklarını belirterek değerli yazarımıza bizleri o güzel günlere geri döndürdüğü ayrıca gelirini derneğimize bağışladığı kitabını imzalayarak sağladığı katkı için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.