GEKİAD'ta Bayrak Değişimi Yaşandı!

GEKİAD'ta Bayrak Değişimi Yaşandı!

Genç Kızılcabölük  İş Adamları Derneğinde görev değişikliği yaşandı

A+A-

Denizli’nin Tavas İlçesine bağlı daha önce belde,Denizli Büyükşehir statüsüne geçtikten sonra Tavas ilçesine bağlı olan Kızılcabölük Beldesi şimdiki Tavas’ın Mahallesinde bir çok ticari ve sosyal alanda faaliyet gösteren derneklerden birisi olan,Genç Kızılcabölük  İş Adamları Derneğinde(GEKİAD) Bayrak değişimi yaşandı.

Yeni göreve gelenler :

Başkan                            :H. Basri Teyiz.

Başkam Yardımcıları   :Halil Sayın ve Mehmet Doğu

Sayman                         :Ömer Kırboz

Genel Sekreter             :Erhan Ergil

Asil Üyeler                     :Samet Kocayiğit ,Hamdi Paralı ,Zehra Aydınlık ,Mehmet Leylekoğlu, Mustafa Murat Kırık ,İbrahim Aydın  ve Mehmet Ali Erdoğan

Denetim Kurulu           :Levent Çaputcu ,Bayram Aydın, Musa İnanç  

Yeni göreve gelen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Basın Mensuplarıyla iftarda buluştu.Yeni Yönetimi basına tanıtan H.Basri Teyiz iftarda yaptığı kısa konuşmada; İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazanın Türk İslam Alemine hayırlı olmasını diliyorum.Bilindiği gibi Denizli ve çevresinde,Denizlinin kültürünü iş hayatını,sosyal etkinliklerini yaşatmaya çalışan bir çok derneklerimiz ve vakıflarımız var.Bu deneklerden biriside,uzun yıllardır iş hayatında ve sosyal etginliklerde başarılı çalışmalar yapan, Genç Kızılcbölük İş Adamları Dermeği (GEKİAD) derneğimizdir.

Bizlerden önce derneğimizde görev alan,abilerimize büyüklerimize buradan sizlerin vasıtasıyla teşekkür etmek istiyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım almış olduğumuz bu Bayrağı,daha da yukarıya doğru çekmek için,elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Kızılcabölük adını daha güçlü bir marka haline getirmek için çalışacağız.Çok yakın bir zamanda sosyal faaliyet alanlarında,Kızılcabölük adını daha çok duyacaksınız.Ayrıca Kızılcabölük sporun hedefi olan şampiyonlukta her türkü desteği vereceğiz.

Kızılcabölük için,Tavas için,Denizli için ve Ülkemiz için parolamız:

’’Ayrlıkta azap,birlikte rahmet vardır.’’

Bu iftar yemeğimize katılan yönetim kurulu arkadaşlarıma ve siz basım mensubu arkadaşlarıma teşekkür ederim.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.