Geleceğin Mimarı Çocuklarımız

Geleceğin Mimarı Çocuklarımız

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı, Av. Adem Süpçin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile alakalı bir açıklama yaptı.

A+A-

Egemenlik Vurgusu

Açıklamada “Egemenlik” vurgusu yapan Adem Süpçin, 23 Nisan’ın üzerinde çok durulması gereken bir gün olduğunu dile getirdi ve milletin zorlu bir sürecin ardından kendi kaderini kendi ellerine alarak var olma ve yok olma mücadelesi sonunda çok önemli haklar kazandığını, bu önemli günde de bunu ilan ettiğini ifade etti.

Günümüz modern toplumunun temellerinin 23 Nisan’da atıldığının altını çizen Adem Süpçin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne çocuklara armağan etmesinin de çok manidar olduğunu ve geleceği çocuklarla teminat altına almaya çalıştığını belirtti.

Meclis Fonksiyonsuz Hale Sokulacak

Bu günlerde acil bir şekilde sokulmaya çalışılan Cumhurbaşkanlığı Sistemi denilen sistemde gazi meclisin fonksiyonsuz kalmak tehlikesi altında olduğunu belirten Adem Süpçin, 23 Nisan 1920’den bu yana demokrasinin teminatı olan meclisin darbeler ile hizmetinin kesintiye uğratıldığını, 15 Temmuz’da lav edilmek istendiğini ama MİLLİ EGEMENLİĞİN teminatı meclisimiz direnerek pes etmediğini dile getirdi.

Fakat her ne hikmetse demokrasinin en güçlü organı, milli iradenin tecelligahı gazi meclisin yetkisiz bir organ olmak tehlikesi altında olduğunu ve bu tehlikenin erken ve baskın seçimi ile tekrar anlaşıldığını belirten Başkan Süpçin, bugün gelinen noktada İYİ Parti ve genel başkanı Meral Akşener’in darbelerin karşısında CESUR YÜREK, iç işleri bakanlığında DİK BİR DURUŞ, başarılı bir meclis kariyeri olması hasebi ile de MİLLET MECLİSİNİN yeniden eski gücüne ve önemine kavuşması için bir UMUT olduğunu vurguladı.

 

Sokakta Çocuk Kalmayacak

23 Nisan’ın kendileri için hem bayram hem de meclisin ne zorluklarda 1920’de kurulduğunu, Kurtuluş Savaşını yaparak bugünlere ülkemizi getirdiğini gösteren bir anma vesilesi olduğunu ve kendilerinin partileri iktidara geldiğinde TBBM’nin TEKRAR İŞLERLİK KAZANACAĞINI dile getiren Süpçin, iktidara geldiklerinde KAPSAMLI bir ÇOCUK YASASI çıkarılacağını, çocukları her türlü şiddetten ayrı YETİŞECEKLERİNİ ve ÇOCUKLARIN EĞİTİM HAKLARINI, SOSYAL HAKLARINI en İYİ şekilde verileceğini ve SOKAKTA çocuk kalmayacağını söyledi.

Güzel Bir Gelecek

23 Nisan 1920’de milletin yükselişe geçtiğini dile getiren Başkan Süpçin, Atatürk’ün çocuklara verdiği değerden de yola çıkılarak, onlara daha mutlu, refah ve güzel imkanlarla dolu bir gelecek için gece gündüz çalışılması gerektiğini belirtti ve bu noktada önlerine hangi engel çıkarsa çıksın davalarından vazgeçmeyeceklerini, haklı mücadelelerinin sonuç verdiğini ve kendilerinin İYİ Parti olarak üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerini söyledi.

Adem Süpçin, bu vesile ile başta  8 aylık olan çocuğu İlkyaz’ın, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu yüce vatan uğruna kanını akıtmaktan geri kalmayan, şehit düşen tüm kahramanları minnet ve şükranla andığını dile getirdi ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.