Geleceğin Projesinde 7. Protokol De İmzalandı

Geleceğin Projesinde 7. Protokol De İmzalandı

“Geleceğin Bilim Adamlarını Birlikte Yetiştirelim” sloganı ile başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyası çerçevesinde bir protokol daha imzalandı.

A+A-

50 Okula 50 Laboratuvar kampanyası çerçevesinde Sınıf Laboratuvarı yapımı için hayırsever Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. namına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse  ile Vali Hasan Karahan’ın da katılımları ile protokol imza törenini yaptı.

 

Valilik Toplantı Salonunda yapılan protokol törenine; Vali Hasan Karahan, Denizli MEM Mahmut Oğuz, Hayırsever Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına da Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse  katılımda bulundu.

 

Vali Hasan Karahan da okullar öğrenci aktivitesini en üst seviyeye çıkarma hedefi ile başlatılmış olan 50 Okula 50 Laboratuvar Kampanyasının öneminden bahsederek, Denizli’nin eğitim ile alakalı iyi durumda olduğunu, pek çok alandan destekler geldiğini, Denizlili Hayırseverlerin kendilerine tüm konularda destek olarak örnek davranış sergilediğini, Hayırsever Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. adına Ertuğrul Ergüden ve Zafer Kocaköse’ye katkılarından ötürü teşekkürlerini iletti.

 

Bu 7. Protokol

50 Okula yapılacak 50 Laboratuvar kampanyasında yapılmış olan 7. Protokole AYDEM Elektrik katkıda bulundu. Daha önce 27 Temmuz 2018 tarihinde Hayırsever İşadamı Nevzat Özel; 24 Temmuz 2018 tarihinde Hayırsever Yeminli Mali Müşavir Ahmet Akif Ercan; 2 Mayıs 2018 tarihinde Denizli Eğitim Derneği adına İzzet Özer de protokole imza atmışlardı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.