GELİR GİDER TABLOSUNU BELEDİYE BİNASINA ASTI

GELİR GİDER TABLOSUNU BELEDİYE BİNASINA ASTI

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, belediyenin gelir gider tablosunu belediye binasına astı, Honaz halkına hesap verdi.

A+A-

Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, belediyenin mali durumuna ilişkin tabloyu dev bir afiş hazırlatarak belediye binasına astı. Kepenek pankartın da yer aldığı belediye binasının görselini sosyal medyada paylaşarak; “Honaz Belediyesi olarak amacımız, Honaz'ımızda yaşayan 35 bin vatandaşımıza hesap vermektir” ifadelerini kullandı.

Kepenek’in paylaştığı görselde belediyenin kasasında 8 milyon 427 bin lira olduğu bilgisi yer aldı. Aynı görselde 24 Ocak tarihi itibariyle ödenecek borç miktarı ise 9 milyon 216 bin lira olarak gösterildi. Belediyenin alacak kaleminde ise 7 milyon 199 bin liralık alacak yer aldı.

Kepenek sosyal medya paylaşımında ayrıca; “Vatandaşlarımızın zor koşullarda bizlere ödediği her bir kuruşun nereye ve nasıl harcandığını, bunlardan geriye nasıl dönüşler sağlandığını, onların hayatlarına nasıl dokunulduğunu görmesi gerekiyor. Hesap verebilir bir belediye ve örgüt modeli ile mali durum tablomuzu her zaman olduğu gibi Belediye binamıza astık. Tüm hemşehrilerimizin bilgisine sunarım” ifadelerini kullandı.

Belediye başkanının bu paylaşımı bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından takdirle karşılandı.Kaynak : Delami Aydın / Yeni Olay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.