Genç Kadının Talihsizlikler Zinciri

Genç Kadının Talihsizlikler Zinciri

Denizli’de yaşayan 33 yaşındaki Zeynep Otu’nun yaşandıkları dinleyenleri şaşırtmaya yetiyor.

A+A-

Denizli ilinde estetisyen olarak çalıştığı iş yerinde ıslak zemine basarak, kayıp belinden yaralanan ve patronunun hastaneye göndermeyip kendisinin belini çiğneyip tedavi etmeye çalışması sonucunda durumu daha da kötüleşen, ardından gitmiş olduğu hastanede 'doğuştan sakat' raporu verilen 33 yaşındaki Zeynep Otu, hukuk mücadelesine başlayacak. Sakatlığının iş kazası ve patronun ihmalinden kaynaklandığını iddia eden Otur, ablasının düğününde halay çekerken çekilen görüntüler ile, 'doğuştan sakat' olmadığını ispatlamaya çalışıyor.

Zeynep Otur, O gün, 'İşyerinde çalışacak kimse yok' diye patronunun kendisini hastaneye göndermediğini, belimi çiğnemesinden sonra güçlükle birkaç gün çalıştığını, sonrasında belini bir daha doğrultamadığını, yürümekte ve dengemi sağlamakta zorluk çektiğini dile getirdi.

Yalancı Şahit

Geçtiğimiz Temmuz’da iş yerinde çalışırken rahatsızlandığını ve ambulans ile Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldüğünü belirten Otur, Hastanede iş yerinde kaza geçirdiğini ve şikayetçi olduğunu söylediğini, iş kazası sebebi ile soruşturma açıldığını ama iş yerindeki çaycının yalan ifade verdiğini, dışarıda yürürken düştüğünü, iş yerine gittiğini söylediğini, patronunun belini çiğneyip, tedavi etmeye çalışmasının da söz konusu olmadığını söylediğini ifade etti.

Hakkım Elimden Alındı

Savcılığın soruşturma çerçevesinde sağlık raporu talep ettiğini, bilirkişi tayin edilen Denizli Devlet Hastanesi'ndeki bir doktora gönderildiğini, kendisini  muayene eden doktorun, sakatlığının doğuştan olduğu yönünde rapor yazdığını ve böylece şikayetinin düştüğünü, dava açma hakkının elinden alındığını, başka doktorlara gittiğini ve onların kendisine sakatlıktan sonra 3-4 bölgede fıtık, boyunda fıtık, boyunda düzleşme, belde kayma, kalçaya doğru L5 ile S1 kemikleri arasında 2 kırık olduğunu söylediklerini, ameliyat olmaktan da korktuğunu ama daha kötü olabileceğini söylediklerini belirtti.

Başına gelen düşme olayından evvel çok sağlıklı biri olduğunu ifade eden Otur, kendisine  nasıl doğuştan sakat raporu verdiklerini anlamadığını, belimdeki kırık ve fıtıkların patronu yüzünden olduğunu, doktorun raporuna iki defa kez ettiğini ama kabul edilmediğini, madem doğuştan sakatsa patronunun kendisini  neden işe aldığını? Avukatı aracığı ile  üst mahkemeye itiraz edeceğini, daha evvel ablası evlenirken düğününde oynadığını halay çektiğini görüntüleri delil olarak sunacağını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.