Genç Polis Sonsuzluğa Uğurlandı

Genç Polis Sonsuzluğa Uğurlandı

Kanser nedeniyle tedavi gördüğü hastanede genç yaşta yaşamını yitiren polis memuru 35 yaşındaki Hülya Özdemir için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

A+A-

Merkezefendi İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru 35 yaşındaki Hülya Özdemir, kolon kanseri nedeniyle tedavi gördü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde dün hayatını kaybetti. Evli olan
Özdemir için Denizli İl Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi.

Amansız Hatalık Yakasını Bırakmadı

Törene Özdemir'in kendisi gibi polis memuru olan eşi 36 yaşındaki İsmail Özdemir’le aile yakınları da katıldı.

Törende İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, yaptığı konuşmada Özdemir'in emniyet teşkilatına gönül verdiğini, büyük bir samimiyetle, gayretle disiplinle çalıştığını, ama amansız hastalığın yakasını bırakmadığını ve acılı ailesine başsağlığı dilediğini ifade etti.

Emniyet Müdürlüğü önündeki törende okunun duanın ardından Hülya Özdemir'in Türk bayrağına sarılı tabutu tören mangası tarafından cenaze aracına taşındı. İsmail Özdemir, eşinin tabutuna son kez dokunarak gözyaşları arasında uğurladı. Hülya Özdemir'in cenazesi Fetih Camii'nde Öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Özdemir'in ailesi ve yakınları ile 11. Komando Tugay ve Garnizon Komutanı Vekili Piyade Albay Bilal Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Ergül Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Düz ve diğer ilgililer katıldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.