Gençlerden İlber Hoca'ya Yoğun İlgi

Gençlerden İlber Hoca'ya Yoğun İlgi

Denizli Büyükşehir’in Organize ettiği Kitap fuarında,Prof.Dr. İlber Ortaylı Hocaya gençlerin ilgisi çok büyüktü.Hocaya kitaplarını imzalatmak için uzun süre kuyrukta beklediler.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 31 Mart Cumartesi günü açılışını yaptığı Kitap Fuarında bu gün Prof.Dr. İlber Ortaylı okurlarıyla buluştu ve kitaplarını imzaladı. Kitap fuarına ilginin yoğunluğu kendini belli ederken,bu gün yoğunluk bir kat daha artarak devam etti. Fuardaki bu günkü yoğunluğun sebebi Prof.Dr. İlber Ortaylı Hocanın okurlarıyla buluşup kitaplarını okurları adına imzalamasıydı.

Büyükşehir’in düzenlediği dev imza çadırında Hocaya kitaplarını imzalatmak isteyen Denizlili’ler çadırın içini dolduran kuyruklar oluşturdular. Büyük bir sukunet ve espirilerle okurlarının kitaplarını tek tek imzalayan İlber Ortaylı yoğun ilgiden memnun bir halde yaptığı şakalarla okurlarının gönüllerine taht kurdu.Oluşan kuyrukta uzun süre beklemelerine rağmen okurlar,hem İlber Ortaylı’yı görmenin sevincini, hem de kitaplarını imzalatmanın gururunu yaşayarak mutlu bir şekilde çadırdan ayrılmaları gözden kaçmadı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.