Gençlerden Kuşlara Hediye

Gençlerden Kuşlara Hediye

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisince bu sene 2.si yapılan Cankurtaran Yaz Kampı’nda bir araya gelen üniversite öğrencileri kuş yemliği yapıp anlamlı bir çalışmaya da imza attılar.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi bu sene 2. sini yaptığı Cankurtaran Yaz Kampında hemen hemen 40 Üniversite öğrencisini konuk etti. 2 gün devam eden kampta gençler kuşların beslenmesine destek olmak için kuş yemliği yapıp duyarlı bir çalışmaya imzalarını attılar. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Cankurtaran Yaz Kampı'na katılımda bulunan gençler ile ayrıca Denizli Gençlik Merkezi Müdürü Hasan Sarı’yla etkili iletişim ve algı üstüne kısa bir de söyleşi gerçekleştirildi. Denizli Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi İmam Hatibi Ali Sürücüoğlu tarafından da değerler eğitimi kapsamında bilgiler alan gençlere halk oyunları, ilk yardım ve işaret dili eğitimleri de verildi.

 

40 üniversiteli öğrenci ağırlandı

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Bilge Naz Sak, bu sene ikincisini yaptıkları  yaz kampında 40 üniversite öğrencisini misafir ettiklerini ifade ederek, etkinliğin son günün de kuşlar için kuş yemliklerinin yapıldığını, gençlere her daim destek olan ve kendilerine bu olanağı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkürlerini sunduklarını sözlerine ekledi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.