Gençlere Katkıda Bulunacak Önemli Bir Proje

Gençlere Katkıda Bulunacak Önemli Bir Proje

PAÜ’yle Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında imzalanmış olan Protokolle “Genç Ofis” projesi hayata geçti.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi’yle Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında; kültür, sanat, spor ve eğitime katkı sağlamak için “Genç Ofis” projesini hayata geçiren protokole imza atıldı.

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan İş Birliği Protokolüne dayanarak hazırlanan protokol metni, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tarafından imzalandı. PAÜ Rektörlük makamında gerçekleştirilen imza törenine, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç Duru ile Denizli Gençlik Merkez Müdürlüğünden yetkililer katıldı.

Kınıklı Yerleşkesinde Açılacak

Protokol kapsamında: öğrenciler ile akademik ve idari personelinin eğitsel, kültürel, gönüllülük ve sportif faaliyetlerinin geliştirilmesi; bağımlılıkla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllülük algılarının güçlendirilmesinin yanı sıra gençlerin yükseköğrenimleri sürecinde almış oldukları eğitimle birlikte, kişisel kapasite gelişimlerine katkı sağlanması yönünde iş birliğinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla Pamukkale Üniversitesi Kınıklı Yerleşkesinde “Genç Ofis” açılacak.

Hayata geçirilen protokol ile birlikte gönüllülük projelerinde başta öğrenci toplulukları olmak üzere Pamukkale Üniversitesi akademik ve idari personeli aktif rol alacak. Aynı zamanda Pamukkale Üniversitesi tarafından Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan projelere araştırma, eğitim gibi konularda uzman akademisyen desteği sağlanacak.  

Pamukkale Üniversitesi’nin ve Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün yükümlülüklerinin on üç madde ile belirtildiği protokol üç yıl süreyle yürürlükte kalacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.