Gençlik Meclisi’nde Eğitimler Sürüyor

Gençlik Meclisi’nde Eğitimler Sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisince meslek edindirme kursları çerçevesinde yapılan  grafik tasarım kursu yeni dönem eğitimlerine başlandı.

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin meslek edindirme kursları çerçevesinde organize ettiği grafik tasarım kursunda 2. dönem eğitimleri de başladı. Gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri kapsamında hayata geçirilmiş olan kurs çerçevesinde kursiyerlere haftada iki gün olmak üzere toplamda 3 ay boyunca eğitim verilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nde yapılan eğitimlerden sonra başarılı olacak gençlere sertifikaları takdim edilecek.

 

Eğitim 3 ay sürecek

 

Grafik Tasarım Kursu eğitmeni Arzu Özalp, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisince  bu sene 2.si organize edilen grafik tasarım kursu eğitimlerinin başladığını, haftada 2 gün 4’er saat olmak üzere toplam 3 ay süresince devam edecek olan eğitimlerde kursiyerlere photoshop ve illüstratör programları ile alakalı bilgiler verileceğini, bu eğitim sürecine destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a ve Kent Konseyi Başkanımız Ali Değirmenci’ye teşekkürlerini sunduklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.