Genital Estetik İle İstenilen Görünüm Çok Yakın

Genital Estetik İle İstenilen Görünüm Çok Yakın

Kızlık zarı ya da latince ismiyle Hymen, vajinanın 1 cm içerisinde yer alan katlanmış bir dokudur.

A+A-

Tabii ki bu dokunun cinsel ilişki, mastürbasyon ya da farklı şekillerde gerçekleştiği bilinmektedir. Belirli sebeplerden dolayı kızlık zarı dikimi yaptırmak isteyen kişiler de uzman kliniklere ve bu konuda yetkin olan doktorlara başvurmaktadırlar. Hem kalıcı hem de geçici kızlık zarı dikimi ile vajina eski yapısına kavuşmakta ve cinsel birleşmenin hemen ardından kanama gerçekleşmektedir.

Kızlık zarının onarımı iki farklı şekilde yapılmaktadır. Birincisi geçici olarak kızlık zarı dikimi uygulamasıdır. Ortalama bir hafta içerisinde ilişkinin gerçekleşmesi ve yırtılmanın sağlanması gerekmektedir. Bunun dışında ikinci yöntem de kalıcı kızlık zarı dikimidir. Bu uygulamanın ardından kişilerin istedikleri zaman cinsel ilişkiye girebileceklerini söylemek doğru olacaktır.

Genital Estetik Nasıl Uygulanır

Bu işlemle ilgili son dönemde yapılan çalışmalar yeni tekniklerin ortaya çıkmasına sebebiyet vermiştir. Özellikle kızlık zarının arkasında bulunun etsi dokudan alınan parça ön bölüme yerleştirilmekte ve buna flep adı verilmektedir.

Flep tekniği hem çok başarılı hem de yırtılma konusunda daha dayanıklı olması sebebiyle uzman hekimlerin tercih ettiği metotlar arasında bulunmaktadır. Gerekli doku alındıktan sonra ön bölüme dikilmekte ve kanamanın tekrardan oluşması sağlanmaktadır. Yaklaşık 30 dakikalık işlemin ardından kızlık zarı dikiminin başarıyla tamamlandığını söylemek mümkündür.

Genital Estetik Yapıldığı Herhangi Bir Şekilde Anlaşılır mı

Genellikle kişilerin en büyük korkuları, Kızlık zarı dikimi işleminin yapılıp yapılmadığının anlaşılmasıdır. Ancak bunu anlamak için herhangi bir ölçüt bulunmamaktadır. Daha doğrusu bunu anlayacak tek kişi, vajinal muayeneyi yapacak doktordur. Dolayısıyla vajinal muayene haricinde kızlık zarının tekrardan onarılıp onarılmadığı ile alakalı bilgi almak imkansızdır.

Kızlık zarının tekrardan onarıldığına dair normal kişilerin bilgi alması imkan dahilinde olmamakla birlikte siz de bu konuda https://www.uzayyildirim.com/ sitesinden bilgi edinebilirsiniz.  

Genital Estetik Öncesinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kızlık zarı cinsel birleşme ile kesin olarak yırtılacak diye bir düşünce hakimdir. Ancak bunun doğru olmadığını söylemek mümkündür. Kızlık zarı ilk cinsel ilişkide yırtılmayabilir ve bekaretin olup olmadığının kesin bir delili değildir. Dolayısıyla kişilerin kızlık zarı dikimi hususunda öncelikle bekaret kontrolü yaptırmaları önerilenler arasındadır. Bunun yanı sıra kesin olarak kızlık zarı dikimi olacak kişilerin en az bir hafta önce cinsel birliktelikten kaçınmaları da tavsiyeler arasındadır.

Genital Estetik Sonrasında Önemli Olan Noktalar

Kızlık zarı dikimi, yaklaşık 30 dakikalık bir işlemin ardından tamamlanmaktadır. Uygulama cerrahi bir yöntem olarak kabul edilirken mutlaka uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Ayrıca kızlık zarı dikimi işleminin hafif sedasyonla yapılması en doğrusudur. Böylelikle kişiler acı hissetmeyecek ve herhangi bir acı duymayacaklardır.

Uygulama tamamlandıktan sonra dikkat edilmesi gereken ilk şey, hastaların ilk birkaç gün fiziksel sporlardan uzak durmalarıdır. Ayrıca yoğun aktivitelerden kaçınılması da önerilmektedir. Bunun yanı sıra kalıcı kızlık zarı dikiminde doktor tarafından belirlenen sürenin esas alınması şarttır. Ayrıca bölgenin enfeksiyon kapmaması için verilen ilaçların ve önerilerin muntazam yerine getirilmesi esas kabul edilmektedir. Bu noktada dikkat ettikten sonra sıkıntı çıkmayacağını aktarmak yerinde olacaktır.

Genital Estetik Esnasında Acı Ya da Ağrı Oluşur mu

Kızlık zarı dikiminin kesinlikle ağrı ve acısız olduğunu söylemek mümkündür. Özellikle uygulanan teknik ile yarım saat içinde işlem tamamlanmakta ve herhangi bir sıkıntı da ortaya çıkmamaktadır. Bunun yanı sıra kişiler lokal anesteji verilerek ya da hafif sedasyon ile ağrıyı hissetmeyecek duruma getirilmektedirler. Dolayısıyla uygulamanın hastaları rahatsız etmeyeceğini ifade etmek doğru olacaktır.

Kızlık zarı dikiminin hemen ardından hafif ağrı ve sızının yaşanması normaldir. Ancak bu durum kişilerin sosyal yaşantılarına hiçbir şekilde olumsuz etki edecek düzeyde değildir. Haliyle kızlık zarı dikimi esnasında ağrı ya da acının yaşanıp yaşanmadığı ile alakalı verilebilecek bilgiler bu şekildedir. Bu işlemi yaptırmak isteyen kişilerin mutlaka uzman hekim ile görüşmeleri de unutulmamalıdır.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.