GEREKEN ÖNEMİ GÖSTERECEĞİZ

GEREKEN ÖNEMİ GÖSTERECEĞİZ

İYİ Parti Büyükşehir Başkan Adayı Öztürk hayvanseverlere seslenerek; “Toplumsal hayatın bir parçası olan sokak hayvanlarına gereken önemi ve hassasiyeti göstereceğiz” dedi.

A+A-

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, hayvan severlere seslendi, kendi dönemlerinde sokak hayvanlarına yönelik hassasiyet içinde olacaklarını kaydetti.

Öztürk; “Hayvan sevgisi çok güzel ve çok özel bir duygudur. Hayvanları seven insanlardan korkmayın çünkü masum bir canlıyı sevebilen insanınkalbide güzeldir” dedi.

STRATEJİK EYLEM PLANI

Denizlilerin görevi kendilerine vermesi durumunda sivil toplum kuruluşlarının katılımlarıyla sokak hayvanlarının bakımı, rehabilitasyonu, sağlık ve barınma hizmetleri için bir ‘Stratejik Eylem Planı’ oluşturacaklarını söyleyen Öztürk, hayvan barınaklarını hizmet kalitesi bakımından modernize edeceklerini ve sayılarını artıracaklarını ifade etti.

Öztürk, evinde köpek veya kedi bakmak isteyen kişileri belediye barınaklarına yönlendireceklerini ve şekilde sokak hayvanlarını sahiplendireceklerini ifade etti.

DEFİN SORUNU BİTECEK

Öztürk; “Sokak hayvanlarının kontrolsüz üremelerini önlenmek için Hayvan Takip Programı hazırlayacağız.Çocuklarımızın doğa ve hayvan sevgisini artırmak üzere Ege Bölgesinin en kapsamlı hayvanat bahçesini Denizli’mize kazandıracağız. Evcil hayvan defin sorununu bitireceğiz ve bir hayvan mezarlığı yapacağız. Daha sağlıklı ve toplumsal duyarlılığı daha yüksek bir Denizli için sahipli-sahipsiz diye ayrım yapmadan ölümleri halinde patili dostlarımızı rastgele gömmek yerine bir hayvan mezarlığı yaparak bu sorunu çözeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.