Gıda Denetim Seferberliği Başladı

Gıda Denetim Seferberliği Başladı

25-28 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca 81 ilde, 7300 gıda denetçisiyle Gıda Denetim Seferberliği'i başlıyor.

A+A-

Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli öncülüğünde 25-28 Ekim tarihleri arasında 4 gün boyunca 81 ilimizde, 7300 gıda denetçimizle Gıda Denetim Seferberliği'ni başlatıyoruz.

Denetim Seferberliğinin açılış konuşmasını yapan Sayın Dr. Bekir Pakdemirli “Bakanlık olarak 365 gün denetimlerimiz kararlılıkla devam etmektedir. Bugün başlattığımız denetim seferliği ile kamuoyunda farkındalık oluşturma, işletmelerimiz için bilgilendirme ve rehberlik etmeyi hedefliyoruz. Her zaman olduğu gibi vatandaşımızın sağlığı ile oynayanlara göz açtırmamaya kararlılıkla devam edeceğiz.

En iyi denetçi tüketicilerimizin kendisidir. Tüketicilerimizin bize ulaşabileceği iki tane ana hattımız var. Bir tanesi “Alo 174” gıda hattımız. Diğeri ise WhatsApp hattımız; 0501 174 0 174. Bu hatlardan tüketicilerimiz bize ulaşıp ihbarlarını iletebilirler.” İfadelerini kullandı.

Tüm vatandaşlarımızın güvenilir gıda tüketebilmesi amacıyla İl/İlçe Müdürlükleri gıda kontrol görevlilerince Denizli ilimizde bulunan 12981 adet gıda işletmesinde denetimler yapılmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.