Girişimcilik Eğitimi DÜzenlenecek

Girişimcilik Eğitimi DÜzenlenecek

Girişimcilik Eğitimi DÜzenlenecek

A+A-

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilciliği ile Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) Denizli İl Müdürlüğü arasında, girişimcilik eğitimi düzenlenmesiyle ilgili protokol imzalandı.

İŞKUR İl Müdürlüğünde imzalanan Protokole, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Denizli İl Temsilcisi Fatih Gün ile Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Fatih Işık imza attı.

Protokol ile istihdamın artırılması ve geliştirilmesi ile işsizliğin azaltılması, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla uygulamalı girişimcilik eğitim programlarının düzenlenmesi ve bu eğitimlerden mezun girişimcilerin KOSGEB Yeni Girişimci Desteğine başvurabilmelerini sağlamak amaçlanmaktadır.

Bu doğrultu da TÜGVA ve İşkur işbirliği ile düzenlenecek olan Girişimcilik Eğitimi başvuruları Tügva Denizli Sosyal Medya hesapları aracılığıyla takip edilebilecektir.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.