Göç İdaresinde Arbede: Görevden Alındı

Göç İdaresinde Arbede: Görevden Alındı

Denizli'de İranlı 450 kişinin olduğu bir ortamda oluşan arbedeyi önlenmeye çalışan polisin görevden alındığı bildirildi.

A+A-

Denizli’de Fatih Mahallesinde bulunan İl Göç İdaresi geçici kimlik kartlarının sürelerini uzatmak için sıraya giren 450 İranlı mültecilerin arbedeyi önlemek için polis olaya müdahale etti.

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Yapılan açıklamada, “Bazı yayın organları ve sosyal medyada yer alan Denizli İl Göç İdaresi önünde yaşanan olay ile ilgili kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi ile alakalı olarak aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur. Uluslararası Koruma Başvurusunda Bulunma ve Uluslararası Koruma Başvuru Sahiplerinin her Pazartesi günü Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğünde başvuruda bulunma ve kimlik yenileme işlemleri için sıra verilmektedir. Kimlik yenileme işlemleri için Denizli İl Göç İdaresi Müdürlüğünde sıra almak isteyen yaklaşık 450 kişinin bulunduğu bir ortamda oluşan arbedenin önlenmeye çalışılması sırasında meydana gelen olay ile ilgili inceleme ve soruşturma başlatılmış olup, ilgili polis memuru geçici olarak görevden uzaklaştırılmıştır” denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.