Gökçek Arınç'a Anında Bakın Nasıl Cevap Verdi ?

Gökçek Arınç'a Anında Bakın Nasıl Cevap Verdi ?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yanıt geldi. Gökçek, "Hakaretlerin karşılıksız kalmayacak" dedi.

A+A-

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih GökçekBaşbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a cevap verdi. Gökçek mesajında, "Sanmaki hakaretlerin karşılıksız kalacak. Ben sana hakaret etrmeyeceğim. Hesabını mahkemede vereceksin." dedi.

"HEP PARTİNİN BAŞINA DERT OLDUN"

İşte Melih Gökçek'in mesajından satırbaşları:

"Senelerdir yaptığın açıklamalarla hep partinin başına dert oldun. Partide 10 kişiye sor, 9'u bunu teyid eder. Her kırdığın potu parti temizlemek için günlerini harcar.

PARALEL MESAJI

Açıklamalarım AK Parti'de oynanmak istenen paralel fitne ateşini söndürmüştür. İçine düştüğün çıkmaz, olayları açıklama yerine, suçlu insanların telaşıyla hakaret dolu iğrenç bir üsluba dönüşmüştür. Kibar ve mülayim Bülent Arınç gitmiş, yerine hakaret yağdıran ve saldıran bir Bülent Arınç gelmiştir.

GEZİ PARKI DETAYI

Keşke bana takındığın bu yiğitliğin onda birini Gezi olaylarında gösterseydin. Hakan Fidan'ın tutuklanma girişiminde gösterseydin. Ama sanmaki hakaretlerin karşılıksız kalacak. Ben sana hakaret etmeyeceğim. Çünkü hakaret eden kişi kendi seviyesini ortaya koyar. Ancak seni dava edeceğim. Hesabını mahkemede vereceksin.

"YİNE KARŞINDA OLURUM"

Bir daha paralelin talimatıyla Cumhurbaşkanım ve Başbakanım arasında yeni bir fitne çıkarmaya kalkarsan karşında gene beni bulacağını unutma."

İşte o mesaj:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.