Gökhan Tunalıgil: Estetik Diş Hekimi ve Film Aktörü

Gökhan Tunalıgil: Estetik Diş Hekimi ve Film Aktörü

Bursa, Türkiye - Gökhan Tunalıgil, Diş hekimi olarak tanınırken aynı zamanda bir film aktörü olarak da adından söz ettirmektedir.

A+A-

Kariyerine 2007 yılında Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olarak başlayan Tunalıgil, estetik diş hekimliği, implantoloji ve diş cerrahisi konularında uzmanlaşmıştır.

 

Tunalıgil, akademik eğitimini Almanya International Medical College enstitüsünde tamamlamış olup implantoloji ve diş cerrahisi alanında Master eğitimi almıştır. Aynı enstitüde estetik diş hekimliği üzerine de eğitim görmüştür. Dt. Gökhan Tunalıgil, Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde özel klinikte hasta kabul etmekte ve hizmet vermektedir.

 

1984 yılında Yugoslavya'da doğan Gökhan Tunalıgil, lisans öncesi eğitimlerini tamamladıktan sonra Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nde eğitimine başlamış ve 2007 yılında başarıyla mezun olmuştur. 2013-2015 yılları arasında Almanya International Medical College enstitüsünde implantoloji ve diş cerrahisi üzerine Master eğitimini tamamlamış, aynı kurumda 2016 yılında ise estetik diş hekimliği akademik eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

 

Dt. Gökhan Tunalıgil, 2007-2017 yılları arasında çeşitli özel kuruluşlarda görev almış ve şu anda Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde kurucu ortak olarak mesleki çalışmalarına devam etmektedir.

 

Aslen Kosovalı olan diş hekimi Gökhan Tunalıgil, kardeşi Ayhan T. Krüezi ile birlikte sinema dünyasında büyük ses getiren bir yapıma imza atmıştır. Kosova'da savaş döneminde büyüyen bu iki kardeş, o dönemde yaşanan olayları ve savaş sonrası adaletsizlikleri anlatan "Saklı Yüzler Bosna" adlı filmde yer almışlardır.

 

Gökhan Tunalıgil, hem estetik diş hekimliği alanında uzmanlığıyla hem de sinema dünyasında gösterdiği başarıyla dikkat çeken bir isim olmuştur. Kendisi, hastalarına en kaliteli hizmeti sunarken aynı zamanda sanatsal çalışmalarıyla da ilham vermeye devam etmektedir.

 

İletişim Adresleri Instagram: @drgokhantunaligil

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.