Göl Kafe’de Samimi Buluşma

Göl Kafe’de Samimi Buluşma

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Dr. Hüseyin Bağ öğrenciler ile PAÜ Göl Kafe’de buluştu.

A+A-

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Teknoloji Fakültesi öğrencileri ile buluşup öğrencilerin üniversite ile alakalı geleceğe yönelik, teknik ve teknolojik anlamda gelişimleri ile alakalı fikirlerini ve düşüncelerini dinledi.

Göl Kafe’de Buluştular

Pamukkale Üniversitesi Göl Kafe’de öğrenciler ile bir araya gelmiş olan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, aklın ve bilimin önderliğinde yetiştirdikleri öğrencilerin daha iyi koşullarda eğitimlerini sürdürebilmeleri ve ders saatlerinin dışında üniversite içerisinde sosyal ve kültürel bakımdan kaliteli vakit geçirebilecekleri alanlar sağlamak amacı ile başlatmış oldukları yerleşke içi yenilemenin ve düzenleme çalışmalarının bir parçası olarak Gölbahçe ve civarında süren çalışmalar ile beraber öğrencilerin isteklerine cevap verebilmenin huzurunu yaşamış olduklarını dile getirdi.

İlk Önceliğimiz Öğrenci

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü ve Üniversite Yönetimi olarak her daim öğrencilerin eğitim öğretim  koşullarının iyileştirilmesi ve ders dışındaki zamanlarını daha iyi geçirebilecekleri sosyal ve kültürel alanların geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için her daim öncelikli hedefleri arasından olacağını sözlerine ekledi.

Rektör Bağ, Öğrencilerin üniversite ile alakalı teknik, teknolojik ve sosyal alanlar gibi değişik konulardaki isteklerini ve görüşlerini dinleyerek bunları not aldırdı. Buluşma hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.