Gönül Dağı 10. bölüm izle

Gönül Dağı 10. bölüm izle

Gönül Dağı 10. bölüm kesintisiz full izle için araştırmalar devam ederken TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı 10. son bölüm tek parça halinde 26 Aralık tarihinde Youtube’de.

A+A-

Gönül Dağı 10. bölüm izle için dizi takipçileri büyük bir merak içerisine girerken başrollerinde Berk Atan ile Gülsüm Ali İlhan’ın oynadığı Gönül Dağı 10. son bölüm 26 Aralık Cumartesi akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. Dizinin hemen bitiminde Gönül Dağı 10. bölüm tek parça halinde Youtube üzerinden izlenebiliyor.

GÖNÜL DAĞI 10. BÖLÜM NELER YAŞANACAK?

Taner ile Dilek’in büyük bir aşk yaşadıkları haberini alan Halime ile Gülsüm, evlatlarını korumak adına ciddi bir diyalog içerisine girerler. Annelerinin bu tavrı sonrasında Taner ve Dilek’in aşklarının nasıl etkileneceği merak konusu olurken Cemile’nin rahatsızlığından şüphelenen Döndü de onun hamile kaldığından şüphelenmeye başlamıştır.

Gönül Dağı 10. bölüm

Ve bu düşüncesi sonrasında Muammer’e de dede olacağının müjdesini hiç beklemeden verir. Hüseyin de Muammer’in dede olacağının haberini alınca hemen bir atağa geçerek daha önce dede olmak adına Ramazan’ın evlendirmeye karar verir. Günışıl ile birlik olarak Ramazan’a hemen kız arama işine koyulur.

Tüm bu yaşananlardan haberi olmayan Asuman’ı yeniden müzikle iç içe sokmaya çalışan Ramazan’ı büyük bir sürpriz beklemektedir. Taner ile Dilek’in büyük aşkını bitirmek için harekete geçen Halime ve Gülsüm’ün artık yeni planları vardır.

GÖNÜL DAĞI 10. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.