Gönül Sofrası Karşıyaka'da Kuruldu

Gönül Sofrası Karşıyaka'da Kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Mahallesi'nde kurduğu iftar sofrasına katıldı.

A+A-

Evinin önünden doğalgaz geçen vatandaşların sağlıklı ve temiz bir Denizli için doğalgazı kullanmaları tavsiyesinde bulunan Başkan Zolan, "Türkiye'nin en temiz havası Denizli'de olsun istiyoruz" dedi.

 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede sürdürdüğü iftar sofrası geleneği Karşıyaka Mahallesi'nde kuruldu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Pazaryeri'nde düzenlediği gönül sofrasına katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara ezan okunmadan önce gelen Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, mahalle sakinlerinin tek tek ramazanlarını tebrik etti. İftarın ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Zolan, vatandaşlarla aynı sofrada buluşup lokmalarını paylaştıklarını belirterek, bu güzellikleri hep birlikte tekrar tekrar yaşamayı diledi. Büyükşehir Belediyesi'nin Karşıyaka Mahallesi'nde yoğun çalışmaları olduğunu, yatırımların devam ettiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Bunlardan en önemlisi de doğalgaz. Karşıyaka'nın tamamını doğalgaz ile tanıştıralım ve Denizlimiz hava kirliliğinden kurtulun istiyoruz. İnşallah doğalgaz ile birlikte temiz bir havaya kavuşuruz" dedi.

 

"Denizli'nin en temiz kışı olsun istiyorum"

 

Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu mübarek ayda; komşuluk hukuku ve kul hakkı anlamında şunu belirtmek istiyorum. Evinin önünden doğalgaz hattı geçen insanlarımızın artık kömür yakmaktan imtina etmesi lazım. Bu kul hakkıdır. Hava, hepimizin nefes aldığı bir hava. Biz doğalgazı evin önünden geçirerek Büyükşehir Belediyesi olarak görevimizi yaptık. Doğalgaz kullanan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ama kullanmayan kardeşlerimize, büyüklerimize de rica ediyorum, doğalgazı mutlaka kullansınlar. Hem kendi, hem insanlarımızın sağlığı, hem de Denizli için. Komşumuza, insanlarımıza zarar vermemek adına doğalgazın kullanılması gerekiyor. Önümüzdeki kış, Denizli'nin en temiz kışı olsun istiyorum. Bunu da tek başımıza yapmamız mümkün değil. Vatandaşlarımızla beraber el ele gönül gönüle herkes el birliği yaptığında inşallah o hedefe kavuşmamız çok uzak değil."

 

"Denizli bir çok hedef ve güzelliklere kavuştu"

 

Denizli'de bugüne kadar istedikleri bir çok hedef ve güzelliklere kavuştuklarına dikkati çeken Başkan Zolan, "İnşallah herkes doğalgaz kullandığında Türkiye'nin en temizi havası Denizli'de olsun istiyoruz. Nasıl Türkiye'nin en temiz suyu Denizli'de, Türkiye'nin 'En çevreci', 'En temiz' kenti Denizli; Türkiye'nin en temiz havası da Denizli'de olsun istiyoruz" diye konuştu. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, konuşmanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.