Google Alışveriş Reklamları Nasıl Yapılır?

Google Alışveriş Reklamları Nasıl Yapılır?

Eğer bir e ticaret sayfanız varsa ve bu işten para kazanıyorsanız, dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunuyor.

A+A-

Alışveriş reklamları sayesinde gelirinizi arttırabileceğinizi biliyor musunuz? İlk olarak bunun ne olduğundan bahsetmemiz daha doğru olacaktır.

Arama yapıldığında, arama motorunun üst kısımlarında ya da yan kısımlarında aranılan ürünün satıldığı sayfalar ve fiyatlar çıkmaktadır. Bunlar alışveriş reklamları olarak adlandırılmaktadır.

Eski adı ile Google reklamları olan alışveriş reklamları günümüzde son derece önemli bir yerde. Bu reklamları tercih etmenin pek çok yararı bulunuyor. Eminiz ki sizler de e ticaret sayfanızın, Google’nin alışveriş kısmında listelenmesini istersiniz.

Google Alışveriş Reklamlarının Yararları

Alışveriş reklamları uygulamasının yararlarını ve avantajlarını şu şekilde ifade edebiliriz:

  • Tıklanma oranı artar: Kullanıcılar arama motorunda hem ürünün resmini hem de fiyatları gördüğü için sayfanıza giriş yapacaklardır. Bu şekilde yüksek oranda tıklama alabilirsiniz.
  • Fiyatlar direkt olarak karşılaştırılabilir. Bu şekilde kullanıcılara daha yüksek deneyim sunabilirsiniz.
  • Satışınızın artmasına yardımcı olur. Eğer fiyatlarınız çok daha uygunsa, kullanıcıların sizin sayfanızdan alışveriş yapması kaçınılmaz olacaktır.

Alışveriş reklamları görüldüğü gibi son derece faydalıdır. Satılan ürün hakkında kullanıcıya bilgi vererek, kalıcı müşteriler elde etmenize yardımcı olur. Peki, reklamlar nerede görünmektedir?

Bazı ülkelerde bu reklamlar, Google’nin alışveriş kısmında görülmektedir. Bunun dışında arama sonuçlarının yanında metin olarak da karşımıza çıkmaktadır. Eğer metin olarak çıkmasını istiyorsanız, ürününüz ile ilgili bir içerik hazırlayabilirsiniz. Bu şekilde arama sonuçlarında iki sonuçta gözükecektir. Aynı zamanda sayfanız kampanya olarak ayarlanmış ise, çeşitli sayfalarda reklam olarak gözükebilir. Eğer sizin de bir web sayfanız varsa, konu ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://mobitek.com/shopping-alisveris-reklamlari/ sayfasından ulaşabileceğinizi belirtmek istiyoruz. Google alışveriş hakkında merak edilenler burada mevcut!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.