Gördüğü Rüya Başına Bela Oldu!

Gördüğü Rüya Başına Bela Oldu!

Rüyamda ceviz ağacının dibinde bir küp altın var,dedi ve yakayı ele verdi.

A+A-

Serinhisar Belediyesine ait kepçe kaçak kazıda kullanıldı iddiasının doğru olmadığını dile getiren Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş Denizli Gazeteciler Cemiyetinde olayla ilgili bilgi verdi.

 

Başkan Kobaş, "Benim arkadaşım dediğim insanlar beni yıpratmak istedi. Olayda adı geçen R.S. akrabam ancak diğerleriyle yakınlığım yoktur. Ben de olayı sonradan öğrendim. İş makinesi bizim belediyemizden havuz yapma bahanesiyle kiralanmış. Benim yada belediyemizin olayla hiçbir alakası yoktur. İş makinesini kiralayan personelimim de define aranacağından haberi yok, ancak dikkatsiz davranmışlar, olayı araştırmamışlar. Akrabam olan R.S. kendi isteğiyle istifa etti. Belediye çalışan olan İ.A. hakkında da idari soruşturma başlattım. Olay rüyasında define gören Osman isimli tarla sahibinin başının altında çıkıyor. Osman ve arkadaşları araya başkalarını koyarak havuz yapma bahanesiyle belediyemizden iş makinesi kiralamışlar" dedi.

 

Denizli’nin Serinhisar İlçesinde meydana gelen olayda,Serinhisar ilçesi Yatağan mahallesinde yaşayan O…İsimli vatandaş kendi tarlasının içinde bulunan ceviz ağacının dibinde bir küp altın olduğunu rüyasında görür ve akrabası olan M.B’ye anlatır.Ceviz ağacının dibini kazmak için kepçe araştırmaya başlarlar.Özel şahıslara ait bir kepçe bulamayınca Serinhisar Belediyesine müracaat ederler.Belediyeye yaptıkları müracaatta bir havuz yeri açmak istediklerini beyan eden şahıslar,belediyeye ait kepçenin ücretini de belediye veznesine yatırıp kepçeyi sabah erken saatlerde alıp götürürle.Kaçak kazı işlemi birer hafta arayla devam eder.Mahalle muhtarına kazak kazı yapılıyor ihbarı üzerine Jandarmaya haber veren muhtar jandarmayla beraber olayın geçtiği tarlada kaçak kazı yapanlara suç üstü yapıyor.Sanıklar savcılığa sevkedildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.