Göveçlik pazaryerine kavuşuyor

Göveçlik pazaryerine kavuşuyor

Göveçlik Mahallesi uzun yıllardır hasret kaldığı kapalı pazaryerine kavuşuyor. İnşaatına başlanan kapalı pazaryeri sayesinde bölge halkı, yaz ve kış aylarında olumsuz hava koşullarından etkilenmeyecek.

A+A-

Merkezefendi’de semt pazarlarının yerine sabit kapalı pazaryeri kazandırılmasına geçtiğimiz yıl AltındereMahallesi’nden başlayan Merkezefendi Belediyesi, Göveçlik’te de kapalı pazaryeri inşa ederek modern pazaryerlerinin sayısını arttırıyor.Semt pazarlarını sokaklardan çıkararak, mahallelerde modern kapalı pazaryerleri oluşturan Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

SUBAŞIOĞLU, “GÖVEÇLİK’İN PAZARYERİ GÖVEÇLİK’E YAKIŞIR ŞEKİLDE OLACAK”

Caddelerde ve sokak aralarında kurulan pazarların yerini, daha modern ve insanları rahatsız etmeyecek sabit kapalı pazarların alacağını belirten Merkezefendi Belediye BaşkanıMuhammet Subaşıoğlu, Kapalı pazaryerlerinin çok geniş çerçevede düşünülmüş örnek semt pazarları olduğunu söyledi. Subaşıoğlu,  “Kapalı pazaryerimiz bölge insanının yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlayacak. Göveçlik mahallemizde büyük ihtiyaç olarak gördüğümüz kapalı pazaryerini tamamlayarak bölge insanına verdiğimiz sözü yerine getirmiş olduk. Göveçlik’in her yerine hizmet götürmek bizim için ayrı bir öneme sahip. Görülüyor ki buradaki vatandaşlarımız ortaya çıkan işten son derece memnun. İnsanların memnuniyeti ise bizleri mutlu ediyor. Güle güle kullansınlar” dedi.

Göveçlikkapalıpazaryeri, tek kat olarak 1500 metrekare kapalı alana yapılıyor. 600 bin liraya mal olacak pazaryerinde 4 işyeri ve 43 tezgah bulunuyor. Pazaryerinin 2 ay içinde hizmete girmesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.