Gözler’e Gözümüz Gibi Bakacağız

Gözler’e Gözümüz Gibi Bakacağız

Millet İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, kent merkezine en uzak mahallelerden olan Gözler Mahallesi'ne ziyarette bulundu.

A+A-

Semt Pazarı'nda mahalle sakinleri ile bir araya gelen Ahmet Divarcı burada yoğun ilgi ile karşılandı.

"GÖZLERE DE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKACAĞIZ"

Pamukkale ilçesini karış karış gezerek vatandaşla biraraya gelen Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın bugünkü adresi Gözler Mahallesi oldu. Kent merkezine uzaklığı ile dikkat çeken Gözler Mahallesi'ne hizmette sınır tanımayacağını ifade eden Divarcı, semt pazarında mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

"Birlikte Yönetim, Birlikte Üretim" sloganı ile yola çıktıklarını ifade eden CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı, tezgahların boş olduğuna dikkat çekerek; "Vatandaşımızın alım gücü en büyük sorunumuz haline geldi. Bu devirde patates, soğan kuyrukları görür olduk. Peki çözüm için atılan adımlar çözüm odaklı mı? Tampon çözümler üretildiği için bu noktalara gelmedik mi zaten? Halkımız işssiz, halkımız aş sorunu çekiyor, halkımız destek bekliyor. Biliyoruz... Bu nedenle gelin ilçemizi birlikte yönetelim diyoruz. Ekonomiden turizme, sanattan kültüre kadar geleceğimizi birlikte şekillendirelim istiyoruz. Bu nedenle karşınıza çıktım. Bu nedenle sizlerle bir araya gelerek el ele verelim diyorum. Gözleri uzaktan merkeze bakan hizmet bekleyen bir mahalle olmaktan çıkarıp, göz bebeğimiz olan mahallelerimiz arasına katalım diyorum..." şeklinde konuştu.

GÖZLER'DEN TAM DESTEK

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı'nın vatandaş buluşması sırasında yanına gelen mahalle sakinlerinden bazıları da; "Artık yaşamın her alanında belediye ile el ele vermek istiyoruz. Bizim yanımızda olan, bizim olan bir Pamukkale Belediyesi olsun istiyoruz. Bu nedenle size güveniyoruz" diyerek Divarcı'ya destek verdi. Destek veren vatandaşlara Belediye Başkan Adayı Ahmet Divarcı CHP rozeti taktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.