Gülizar Karaca Marşlarla Karşılandı

Gülizar Karaca Marşlarla Karşılandı

CHP Genel Başkan yardımcısı Gülizar Karaca Bozkurt ilçesinde coşkuyla karşılandı.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Genel Kurultayı’ndan sonra İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Bozkurt’ta coşkulu bir şekilde karşılandı. Karaca'yı bandoyla karşılayan heyette 5 belediye başkanı da bulundu.

25 Temmuz' da gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi 37. Olağan Genel Kurultayı sonrası Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu tarafından İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirilen Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca’yı, Bozkurt ilçesinde Honaz, Babadağ, Serinhisar, Bozkurt ve Dazkırı Belediye Başkanları ile çok sayıda partili karşıladı. Başkanlar tarafından çiçek takdim edilen Karaca, bando ekibinin çaldığı İzmir Marşı ve Onuncu Yıl Marşı eşliğinde alkışlarla Bozkurt Belediye Binasına girdi. Burada kendisini karşılamaya gelenler ile sohbet eden Gülizar Biçer Karaca, Denizli ve Cumhuriyet Halk Partisi adına önemli bir sorumluluğun içine girdiklerini belirtti. Karaca "Memleketimiz için hayırlısı olsun. Öncelikle Cumhuriyet Halk Partime, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na partideki büyüklerime, yanımda duran herkese hepinizin huzurunda teşekkür ederim. Artık Denizli için, ülkemiz için büyük bir özveri ve gayretle çalışmaya başlayacağız" şeklinde konuştu.

Belediye Başkanları Yüksel Kepenek, Ali Atlı, Birsen Çelik, Hüseyin Gemi ve İsmail Taylan ise partinin A kadrosu içerisinde Denizli ve Ege bölgesini temsil eden, başarılı bir kadın siyasetçinin olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Karaca, daha sonra Denizli'ye hareket etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.