Gülizar Karaca Öncülük Yaptı

Gülizar Karaca Öncülük Yaptı

Gülizar Biçer Karaca öncülüğünde, CHP Milletvekilleri mavi kurdele ile kürsüye çıktılar. Vekiller çocuk istismarıyla mücadeleye ve farkındalık yaratmaya desteklerini verdiler.

A+A-

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca,  Meclis’te Milletvekili yemin etti. 25. Yasama Dönemi’nde Denizli Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevlerine devam etmiş olan Gülizar Biçer Karaca, 27. Dönemde Denizli’yi en iyi biçimde temsil etmek için çalışacağını, başta kadınlar ve çocuklar olmak üzre toplumun değişik kesimlerinin problemlerinin çözümü için her türlü mücadeleyi etkin bir biçimde sürdüreceğini dile getirdi.

Mavi Kurdele İle Çıktılar

Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği’nce çocuğa yönelik istismar ile alakalı eğitim ve yargıda acil reform çağrısı ile başlatılmış olan mavi kurdele kampanyası, Meclis’te karşılığını buldu. Gülizar Biçer Karaca, sol kollarına taktıkları mavi kurdeleler ile TBMM kürsüsüne çıkıp çocuk istismarı ile alakalı farkındalık yaratmaya destek verdiklerini ifade etti.

Meclis’te 27. Yasama Döneminde çocukları koruma ile alakalı  düzenlemeler için özel gayret göstereceğini söyleyen Karaca, CHP’nin çocuk istismarı ile alakalı tekliflerini sürekli reddeden AKP’nin karşısında hak temelli anlayış ile ilkeli duruş sergileyeceklerini söyledi.  

25. Dönem Genel Seçimlerinde CHP Denizli Milletvekili olarak TBMM’ye girmiş olan Gülizar Biçer Karaca, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyeliği görevinde de bulundu. CHP Parti Meclisi Üyeliğini yapan Karaca, CHP Doğa Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.