Gülizar Karaca Rozeti Taktı

Gülizar Karaca Rozeti Taktı

CHP Genel Başkan Yardımcısı, Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Pazartesi günü İl Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını almıştı. Karaca, bugün de Meclis'e gidip kayıt işlemlerini tamamladı. Karaca'yı oğlu Ozan Karaca yalnız bırakmadı ve annesinin r

A+A-

24 Haziran Seçimlerinin sonucunda CHP'nin Denizli ilinden çıkardığı 3 milletvekilinden bir tanesi olan

Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Pazartesi günü il Seçim Kurulu Başkanından mazbatasını almıştı. Bugün ise Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidip kayıt işlemlerini tamamlamak  için Başkent Ankara'ya gitti. Yoğun bir seçim sürecinin ardından milletvekili olma başarısını elde eden Karaca, seçim sürecinin adil olmayan bir ortamda gerçekleştiğini ifade etti.

 

Rozetini Oğlu Taktı

Kayıt işlemleri esnasından CHP Denizli Milletvekili Gülizar Karaca'yı oğlu Ozan Karaca da yalnız bırakmadı. Evvela kayıt için gerekli prosedürleri bitiren Karaca'ya milletvekili rozetini oğlu Ozan Karaca taktı.

 

Mücadeleme Devam Edeceğim

Mecliste kaydını yaptırdıktan sonra ufak bir açıklamada bulunan Gülizar Karaca, Gazi Meclis'in çatısı altında, tekrardan  kuvvetlendirilmiş parlamenter demokrasi mücadelesine kaldığı yerden devam edeceğini, eşit ve adil olmayan bir seçim sürecinden sonra parlamentoda ki yetkileri tek adama devretme anlayışının, Mustafa Kemal Atatürk'ten aldıkları ruh ile yeniden ortak aklın hüküm süreceği bir yönetim anlayışına döndüreceklerini, bu vesile ile mücadelelerine güç veren ve destek olan tüm yol arkadaşlarına teşekkürlerini ilettiğini dile getirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.