Gülperi 25.bölüm full izle tek parça Show TV

Gülperi 25.bölüm full izle tek parça Show TV

Gülperi 25. bölüm ile Show TV'de. Gülperi 25. son bölüm full tek parça izle linki Show TV'de.

A+A-

Gülperi 25. bölüm ile Show TV'de. Gülperi 25. son bölüm full tek parça izle linki Show TV'de.

Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen'in oynadığı Gülperi dizisinin 25. son bölümü 22 Mart Cuma akşamında SHOW TV ekranlarında yayında olacak.

Gülperi 25. yeni bölümünde; Gülperi sonunda Kadir'e yakalanır. Eyüp, annesinden Gülperi'nin Kadir ile evlendiğini öğrenir. Eyüp bunu duyunca hemen harekete geçer. Gülperi Hasan'ı bir kez daha yolundan döndürmeye çalışır. Kadir, Yakup Ağa'yı Gülperi'ye dokunmaması için tehdit eder.

GÜLPERİ 25. BÖLÜM ÖZETİ

Gülperi, Hasan ve Bedriye’nin hasreti ile yanarken hiç beklenmedik bir olay olur; Eyüp tecritten firar edip Şeyma’yı kaçırır.

Gülperi’nin evlilik haberi hızla yayılır. Kadir’in annesi Suna oğlunun evine yerleşip Gülperi’ye eziyet etmeye başlar. Hastanedeki Eyüp de bu evliliği öğrendiğinde sonuçları herkesi etkileyecek bir plan yapmaya başlar.

Gülperi 25.bölüm izle

Yakup’un da Eyüp’ün borçlarından kurtulmak için Hasan üzerinden bir planı vardır. Ailenin veliahtı olma fikri Hasan’ın kafasını karıştırır. Annesine inat, olmadığı bir insan gibi davranmaya başlar. Buna en büyük tepkiyi Artemis verse de başlarına gelecek belalara mani olamaz.

Gülperi, Hasan ve Bedriye’nin hasreti ile yanarken hiç beklenmedik bir olay olur; Eyüp tecritten firar edip Şeyma’yı kaçırır. Kadir’den, Şeyma’ya karşılık Gülperi’yi teslim etmesini ister.

GÜLPERİ SON BÖLÜM İZLE

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.