Gülsever “Her Zaman Kadınlarımızın Yanındayız”

Gülsever “Her Zaman Kadınlarımızın Yanındayız”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı mesaj yayınlan Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, “Kadınlarımız toplumun mihenk taşıdır, belediye olarak her zaman kadınlarımızın yanındayız” dedi.

A+A-

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında kadınların her şeyden evvel anne olmasıyla, toplumu ayakta tutan temel yapı taşı olan ailenin en önemli unsuru olduğunu vurguladı. Kadının toplumlar için önemini anlatan Başkan Gülsever, kadınlarımızın eğitimli, bilgili ve bilinçli olması sağlıklı bir toplumun ön şartıdır. Sağlam, sağlıklı, iyi aile ise güçlü bir halk, güçlü bir devlet için temel koşuldur” dedi.

 

Kadınlar Günü’nü kutlayarak sözlerini sürdüren Gülsever’’Bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergelerinden biri, kadınlarına verilen değerdir. Dünyada, ülkemizde ve özellikle ilçemizde yaşayan fedakar, cefakar ve baş tacı tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlarım’’ şeklinde konuştu. Kadınların toplumun mihenk taşları olduğunun altını çizen Gülsever,  Baklanlı kadınların gerek sosyal yaşamda gerekse siyaset ve bütün toplumsal olaylarda daha fazla rol üstlenmesi gerektiğini ve yerel yönetim olarak kadınlardan gelecek talepler doğrultusunda proje ve desteklere her zaman hazır olduklarını belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.