Gümüş : Kimse Ülkücülerin Sabrını Zorlamasın

Gümüş : Kimse Ülkücülerin Sabrını Zorlamasın

Bayram Gümüş düzenlediği basın toplantısı ile aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Kalabalık bir partili grubu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşma yapan Bayram Gümüş “Herkes bilsin ki artık kimseyi sırtımızda taşımaya niyetimiz yok” dedi. Gümüş; “biz şuan sırtımızda türlü cinsten ağır yük ile öfkemiz dorukta AKP iktidarının Türkiye’yi sürüklediği bu uçurumun kenarından giden patikanın en tehlikeli yerinden geçiyoruz. Siyaset sahnesinden nice partiler geldi geçti ama MHP her şeye rağmen dimdik ayakta kaldı. Seçim çalışmalarında teşkilatımın eksikliğini daha iyi gördüğümüz için yönetimimizdeki ekibimizle birlikte MHP Çivril ilçe başkanlığına aday oldum. Yerel seçim döneminde çalışmalarımızda halkın gönlünde yer etmiş, partili partisiz herkesin takdirini toplayıp çok önemli bir noktaya geldiğimizin bilincindeyiz. Bu sebeple alacağımız sorumluluğun farkında olup ben ve yönetimim, lider, teşkilat ve doktrin vazgeçilmezleri üzerinde işte, dilde ve fikirde birlik içinde mücadele ederek Haziran 2015 seçimlerine hazırlanıp daha da büyük zaferlere koşacağız. Hedefimiz Çivril de Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapmak ve Denizli’de daha güçlü siyaset yapma imkânı yakalamak olacaktır. Bu yolda MHP ve ülkücü hareketin kurucusu cennet mekân başbuğ Alparslan Türkeş’in en çok önem verdiği ilkelerden biri olan ‘Gönül Seferberliği’ ilkesini yeniden başlatacağız. Yine Başbuğumuzun ‘her şeye rağmen Milliyetçiler birleşmelidir’ talimatları doğrultusunda MHP ve milliyetçi ülkücü hareketin bütün mensuplarına partimizin kapılarını ve gönüllerimizi açık tutmaya devam edeceğiz. Milliyetçi Hareket Partisini genç, yaşlı, erkek, kadın toplumun bütün katmanlarının kendisini ifade edebileceği bir siyasi yapı haline getirip, Çivril’deki Milli İradeyi ‘Milliyetçi İradeye’ dönüştüreceğiz.

2011 DEN BERİ HİÇ ÜYE KAYDI YAPILMAMIŞ

Açıklamasında MHP ilçe teşkilatının büyümek için yeteri gayreti göstermediğine de dikkat çeken Gümüş “ 2011 yılında seçilen arkadaşımız bugüne kadar üye kaydı yapmamıştır. Seçimi kazandığımız zaman ilk işimiz üyelik seferberliği başlatarak Çivril ilçemizde beş bin üye sayısına önümüzdeki dönem boyunca erişeceğiz. Tüm mahallelerde MHP teşkilatlarını kurarak Gönül seferberliğini başlatacağız. Teşkilatımızın kâğıt üzerinde var olup sahada olmayan kadın kollarımızı güçlü bir ekiple oluşturarak teşkilatımızla istişareli çalışmasını sağlayacağız. Sadece seçim zamanı değil her zaman ülkücü camianın tüm birimleriyle koordine ve işbirliği içinde Çivril’in ve camiamızın her zaman sevincine ve acısına ortak olacağız. 30 Mart seçimlerinde seçilen MHP meclis üyeleriyle hiçbir istişarede bulunmadan teşkilat yapısına son vererek teşkilatımız ve meclis üyelerimizle koordineli çalışarak yerel yönetimin daha etkin ve doğru çalışmasını sağlayacağız. Komşu ilçe teşkilatlarımızla irtibatımızı sağlayıp gerektiğinde bu ilçe teşkilatlarıyla organize çalışacağız. Sizlere Perşembe günleri dahi açık olmayan parti yerine her zaman açık olan ve sizin sorunları ile ilgilenecek bir ilçe teşkilat ve yönetim sözü veriyorum. İşte o zaman inanıyoruz ki her yerde ve her zaman MHP hedefi bütün Çivril’de yaygınlaşacak ve partimizi hem yerel hem de genelde iktidar yapma arzumuz gerçekleşecektir. Bizler dün ne söylüyorsak bugünde onun devamını söylüyoruz önce ülkem ve milletim sonra partimiz menfaatine ne gerekiyorsa onun peşindeyiz peşinde olmaya devam edeceğiz bunun içinde kararlı ve emin adımlarla yürüyoruz. Çıktığımız bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne Mutlu Türküm diyene”

BAYRAM GÜMÜŞ KİMDİR?

1970 Çivril doğumlu olup evli ve üç çocuk babasıyım. Halen kuyumculuk ve çiftçilik ile uğraşıyorum. Uzun yıllardan beri partimin çeşitli kademelerinde görevler aldım Kıralan Belde başkanlığı ve Kıralan belediye başkanlığı yaptım. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde partimizin Çivril Belediye başkanı olarak yer aldım.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.