Güney Hizmetle Tanışacak

Güney Hizmetle Tanışacak

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Millet İttifakı CHP Güney Belediye Başkan Adayı Mustafa Urtekin ile birlikte Güney İlçesini, ziyaret etti.

A+A-

GÜNEY MARKA DEĞERİNE KAVUŞACAK

Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, CHP Güney Belediye Başkan Adayı Mustafa Urtekin ile birlikte Güney İlçesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Esnaf ziyaretlerinin ardından İlçe’ye bağlı mahallelerde ziyaretlerde bulunan Bahtiyar’a Ortaçeşme Mahallesi’nde yöresel bir salata olan Bediren Salatası ikram edildi.

HİZMET ALMAYAN MAHALLE KALMAYACAK

Güney ilçesi ziyaretlerinde mahallelerin hizmet alımlarında geride bırakılmış bir durumda olduğunu ve 1 Nisan sabahında güneş’in Güney’den doğacağını belirten İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Çamrak mahallesi ziyareti sırasında Kaz ve Ördek yetiştiriciliği kursu gören kadın kursiyerleri ziyaret etti.

SULAMA DİYE BİR PROBLEM KALMAYACAK

Denizli’de tarımsal faaliyetlerin yoğun olarak yapıldığı tüm bölgelerde sulama konusunda sıkıntılar yaşandığını belirten Bahtiyar, “Denizli’de göreve geldiğimiz gün sulama problemini ortadan kaldırmak, çiftçimize rahat bir nefes aldırmak için çalışmalarımızı tamamladık. 5 yıllık hizmet süremizin tamamlandığında çiftçilerimizin sulama diye bir problemi kalmayacak” dedi.

ŞELALE’MİZ TURİST GÖRECEK, GÜNEY KAZANACAK

Altyapı ve üst yapı çalışmalarının yapılmasını Belediye’nin asli görevlerinden olduğunu belirten Bahtiyar, Güney’in iki büyük değerinden birisi olan Güney Şelale’sinin bugün ki atıl durumundan kurtarılarak turizmde en az Pamukkale kadar katma değer katacak projelerinin hazır olduğunu belirtti. Millet İttifakı Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, “Uluslar arası Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu ile Güney’de üreticinin planlı şekilde Güney’e katma değer sağlamalarının zeminini hazırlayacak projelerimiz hazır” dedi.

KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ MÜJDESİ

Güney İlçesi’nde CHP Güney Belediye Başkan Adayı Mustafa Urtekin ile birlikte sanayi esnafını da ziyaret eden İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar sanayi esnafının sorunlarını dinledi. En büyük eksikliklerinin Sanayi Sitesi olduğunu belirten sanayi esnafına destek sizden hizmet bizden diyen Bahtiyar, “Sanayi esnafımıza sözüm olsun, göreve geldiğimizde Mustafa başkanım ile birlikte Küçük Sanayi Sitesi’nin kurulması için çalışmalarımıza başlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.