Gürcan Güven muhalefete ve meslek odalarına brifin verdi

Gürcan Güven muhalefete ve meslek odalarına brifin verdi

Çivril ilçesinin AK Partili Belediye Başkanı Gürcan Güven, bazı meslek odaları ve siyasi partilerin ilçe teşkilatların kabul edip, ilçedeki çalışmalar ve projeler hakkında brifing verdi.

A+A-

Sırasıyla Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partileri'nin Çivril İlçe Teşkilatları ile Çivril Ziraat Odası ve Çivril Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ağırlayan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, 2014 - 2015 yılları arasındaki çalışmaları hakkında bilgi verip, 2016 - 2017 yılı projelerini anlattı. Çivril siyasi tarihinde bir belediye başkanı projelerini ve çalışmalarını muhalefet partilerine anlatmasının bir ilk olduğu belirtildi.

 Belediye Başkanı Gürcan Güven, Belediye Meclis Salonu'nda, ilk olarak CHP ve MHP ilçe teşkilatı üyelerine ilçenin 50 yıllık ihtiyacına cevap verecek pazaryeri ile belediye hizmet binası ve bedesten projeleri hakkında bilgiler verdi. Göreve geldikten sonra şeffaflık ve ortak akıl söylemleri ile dikkat çeken başkan Güven, belediye bütçesi hakkında da bilgiler sundu. Güven, "Bugüne kadar yaptığımız her çalışmayı mecliste detayları ile izah ettik. Tüm kararlarımızı mecliste aldık. Yaptım oldu mantığı ile hareket etmedik. Her zaman dediğimiz gibi Çivril için ortak akıl ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Başkan Güven, iki partinin ardından Çivril Esnaf ve Sarnatkarlar Odası ile Çivril Ziraat Odası yönetimiiyle de mlakamında görüşüp, çalışmalarını anlattı.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.