Gürlesin: ''16 mega vizyon proje'' hakkında konuştu

Gürlesin: ''16 mega vizyon proje'' hakkında konuştu

AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 2016 yılında yapılacak 100 milyon lirayı bulan 16 vizyon proje hakkında muhtarlara bilgi verdi.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru başkanlığında Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda muhtarlarla düzenlediği istişare toplantısına PTT Denizli Başmüdürü Zekai Özkan, ilçe kurum müdürleri ve ilçede yer alan 68 mahallenin muhtarı katıldı. Başkan Gürlesin ve Kaymakam Beyru, toplantı salonunda muhtarların istek, talep ve yatırım odaklı fikirlerini dinledi. İlçedeki sorunların çözümü için her 3 ayda bir toplantı yaptıklarını anlatan Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, sorunlarla ilgili çözüm noktasında gerekenin yapılacağını söyledi. 

Pamukkale halkına en iyi hizmeti götürme yarışında olduklarını belirten Başkan Hüseyin Gürlesin ise, "İddia ediyorum 1 yıl sonra daha da iyi durumda olacağız. Hizmet yolunda geceli gündüzlü çalışmalarımıza devam ediyoruz. 68 mahallemizin ihtiyaçları noktasında, halkımızın mutluluğu, sağlığı ve huzurunu sağlamak anlamında bu yıl 16 vizyon projemize başlayacağız. Projelerin yaklaşık maliyeti ise 100 milyon lira. Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'ni halkımızın hizmetine sunacağız. Projesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Bu yıl bu önemli sağlık kompleksinin temelini atacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak" dedi.

İlçedeki nüfus oranlarına ve ihtiyaca göre yeni nesil kapalı pazaryerleri açacaklarını dile getiren Gürlesin, sadece kapalı pazar yeri olarak değil, düğün, nişan, mevlit ve benzeri organizasyonlar için bir düğün salonu olarak kullanımını sağlayacaklarını vurguladı. Kreş, etüt merkezi, taziye salonu ve belediye ile kamu kurumlarının hizmet vereceği birimlerin de içinde olacağı dev bir kompleks planladıklarını kaydeden Gürlesin, "2016 yılında Aktepe ve Dokuzkavaklar mahallemizde yapacağımız bu kompleksleri, yine ihtiyaçlar noktasında inşa edeceğiz. Şehir merkezinin en acil ihtiyaçlarından birisi olan otopark konusunda ciddi bir yatırım atağına çıkıyoruz. İki ayrı noktada yapacağımız katlı otoparkların inşasına başlayacağız. Yine belediyecilik anlamında çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.