Gürlesin "Gençler Geleceğin Güvencesidir"

Gürlesin "Gençler Geleceğin Güvencesidir"

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili mesaj yayınladı.

A+A-

Gürlesin mesajında “Türk gençliği, ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarları, Türkiye'nin yarınlara en iyi şekilde hazırlanabilmesinin güvencesidir” dedi.

 

Başkan Gürlesin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak tüm gençlerin bayramını kutladı. Ulusların tarihlerinde her geçen yıl önemini daha iyi kavradıklarını ifade eden Gürlesin, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı özel günlerin başında yer alır. Türkiye, bundan 96 yıl önce Kurtuluş Savaşı'nın ilk adımı atmış ve yapılan bu hareketle dünyaya örnek olmuştur. Dünya çapında Mustafa Kemal Atatürk gibi bir lider çıkartan bu toplum, çeşitli güçlük, zorluk ve badireler atlatarak bugünlere gelmiştir. 19 Mayıs, Türk Ulusu için sonsuzluğa uzanan süreçte önemli bir dönüm noktası olmanın çok daha ötesinde anlamlar taşımaktadır. Bağımsızlık ve özgürlük savaşının fiilen başladığı 19 Mayıs, Türk Ulusu'nun da uyanışı olmuştur. Türk gençliği, ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarları, Türkiye'nin yarınlara en iyi şekilde hazırlanabilmesinin güvencesidir. Geleceğimiz, aydınlık yarınlarımız, güvencemiz olan gençlerimizin elinde şekillenecektir. Bu vesileyle, tüm gençlerimizin Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı kahramanlarını, gönül borcu, saygı ve rahmetle anıyor, tüm Denizlili hemşerilerimin bu anlamlı bayramını kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.