Gürlesin Kepenekoğlu Vakfı'nın Kermesine Katıldı

Gürlesin Kepenekoğlu Vakfı'nın Kermesine Katıldı

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Hacı Osman Nuri Kepenekoğlu Vakfı’nın bu yıl 14’ncüsünü düzenlediği Gönül Kermesi’ne katıldı.

A+A-

Vakfın başta öğrenciler olmak üzere ihtiyaç sahiplerine önemli yardımlar ulaştırdığını belirten Gürlesin, 1 yıl boyunca onlarca kadının hazırlayarak görücüye çıkardığı el emeği göz nuru eser ve ürünlere hayran kaldığını söyledi.

 

 

Hacı Osman Nuri Kepenekoğlu Vakfı’nın ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmak, yine ihtiyaç sahibi  öğrencilerin barınma başta olmak üzere  eğitim hayatlarına destek olmak amacıyla bu yıl 14’ncüsünü açtığı kermese ilgi büyük oldu. Lalezar Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği ile birlikte gerçekleştirilen kermeste,  1 yıl boyunca özellikle hayırsever ve gönüllülük esasına göre kadınların hazırladığı, el emeği göz nuru işlemeler, takılar, elbiseler, ev tekstili ürünler görücüye çıktı. Bu arada tatlısından tuzlusuna onlarca çeşit pasta,  yiyecekler ise kermese katılanları lezzet turuna çıkardı. Vakıf yararına gerçekleştirilen kermese ise Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti İl Başkanı Şahin Tin ve Ak Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel birlikte katılarak gezdi, alışveriş yaptı. 3’ü de el emeği ürünlere, takılara adeta hayran kaldı. Başkan Gürlesin, el emeği göz nuru ürünleriyle ve  kermesin yiyecek kısmında ise adeta lezzet durağı yaratan kadınlara övgüler yağdırdı.

 

ÖNEMLİ BİR ETKİNLİK

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin; Hacı Osman Nuri Kepenekoğlu Vakfı’na ve Lalezar Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği’ne böylesi hayırlı bir iş için gerçekleştirdikleri etkinlikten dolayı kutlayarak, “8 Mart Dünya Kadınlar günü arifesinde gerçekleştirilen hayır amaçlı böylesi bir etkinliğin her açıdan önemi büyüktür. Kadınlarımızın 1 yıl boyunca gönüllük esası  ve yardım edebilme aşkıyla ortaya çıkardığı ürünlere hayran kalmamak mümkün değil. Bu nedenle tüm bayan arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.  Ve tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü bir kez daha kutluyoruz. Kermes gelirleriyle Vakfımız, yine ihtiyaç sahiplerine ulaşacak ve öğrencilere desteğini sürdürecek. Çok önemli bir durum. Böyle etkinlikler ne kadar fazla olması, STK’ların aktif bir şekilde toplum yararına çalışması ülkenin gelişmişliğine de işaret ediyor.  Ben kermesin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.