Gürlesin Öyle Bir Denetim Yaptı ki...

Gürlesin Öyle Bir Denetim Yaptı ki...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin vatandaşın ulaşabilmesi için oluşturulan, kriz masası irtibat numarasını vatandaş gibi arayarak kontrol etti. Pamukkale Belediyesi’nde sistemin oturduğuna dikkat çeken Gürlesin, vatandaşa en iyi hizmeti sunmak i

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin dün akşam saatlerinde yağan kar yağışı sonrası kaldırım ve yol temizliğinin ardından 23:30 sıralarında Belediyede kurmayları ile kriz masasında durum değerlendirmesi yaparken, kriz masasında Pamukkale Belediyesi’nin vatandaşların ihbar ve istekleri için faaliyete geçen 0 258 212 80 59 – 213 76 67 numarayı arayarak denetim yaptı.

VATANDAŞ GİBİ ARADI 

Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin vatandaş gibi aradığı belediye personeline, yolda kaldığını belirterek yardım istedi. Yardımın, istenilen bölgedeki ekiplere kısa sürede ulaşmasının ardından Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çalışanlara teşekkür etti .

CEMEVİNİN YOLUNU AÇTI

CHP Pamukkale Belediye Meclis üyelerinin Şubat ayı meclisinde gündeme getirdiği Cemevlerine sahip çıkılması konusunda, sert açıklamalar yapan Hüseyin Gürlesin ibadethanelere her zaman destek olduklarına dikkat çekerek CHP Grubunun art niyetli önergesine sahip olduğunu belirtmişti. Başkan Hüseyin Gürlesin Cemevinin her zamanki gibi yollarının açık olduğuna belirterek derneğe de ziyarette bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.