Gürlesin'den Gençler İçin Atak

Gürlesin'den Gençler İçin Atak

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla mahalle mahalle halı saha yapım atağı başlattı.

A+A-

Pamukkale'de halı saha atağı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçede gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla mahalle mahalle halı saha yapım atağı başlattı. 68 mahalleyi taratan Başkan Gürlesin, ihtiyaçlar doğrultusunda ilk etapta 18 halı saha yapımı için ihalenin tamamlandığını ve 2 milyon liralık bir yatırım olacağını duyurdu.

 

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ilçe sınırlarında alt ve üst yapı çalışmalarından parklar ve çocuk oyun alanlarına, bilgi evleri-kültür merkezlerinden kapalı pazaryerlerine, sosyal kültürel etkinliklerden eğitim kurumlarına desteğe kadar Pamukkale İlçesi’nin her anlamda tüm eksikliklerini gidermek için büyük bir gayretle çalışıyor. İlçe sınırlarında gençlerin spor yapmalarına olanak sağlamak içinde bir proje geliştiren Başkan Gürlesin, halı saha yapım projesini devreye soktu. 68 mahalleyi tarayan, vatandaştan ihtiyaçları dinleyen ve muhtarlarla birebir görüşerek taleplerini alan Başkan Gürlesin, ihtiyaçlar doğrultusunda ilk etapta 18 halı saha yapımı için talimat verdi. Gençlere spor tesisi sunmak amacıyla kısa zamanda ihale süreci tamamlandı.

 

SPOR ÇOK ÖNEMLİ

 

Spor alanlarının önemine dikkat çeken ve halı sahaların yapımına başlanacağını duyuran Başkan Gürlesin, “Sağlıklı yaşamın en önemli unsurlarından birisi de spordur. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda inceleme yaptığımızda taleplerden biriside özellikle gençlerin spor yapabileceği alanlar oldu. Bu noktada halı saha projemizi devreye soktuk. Gençlerimizin spor yaparak vakit geçirmeleri, sağlıklı yaşamlarına katkı sunabilmek, enerjilerini spor yaparak atmalarına olanak sağlamak için bu projeye hız verdik. Mahalle mahalle taramalar yaptık, yapmaya devam ediyoruz. İhtiyaçlar doğrultusunda ilk etapta 18 halı saha yapımı için ihaleye çıktık. İlk etabın ihale süreci tamamlandı. Yapım aşaması çok hızla başlayacak. İlk etapta hala saha yapımı için 2 milyon liralık bir yatırımı hayata geçirmiş olacağız. Amacımız Pamukkale İlçesi’nde halkımızın her türlü hizmete ulaşabilmesi. Bu anlamda dev atılımlar yapıyoruz. Halkımızın bize vermiş olduğu görev bilinciyle, halkımızın hizmetkarı olarak çalışmalara aralıksız devam edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.