Baron’un Rakibi Yok

Baron’un Rakibi Yok

Denizli ilinde az bir süre kalan Kurban Bayramı öncesi Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı'nda satılan 1 tonluk 'Baron' isimli kurbanlık boğanın fiyatı duyanları şoke etti.

A+A-

Az bir süre kalan Kurban Bayramı’ndan önce Denizli ilinde satışa çıkarılmış olan 1 tonluk 'Baron' isimli kurbanlık boğanın fiyatı duyanları hayrete düşürdü. Hayvan sahibinin 1 tonluk kurbanlıkları için rakip bile bulamadıkları ifade edildi.

Kurban Bayramına az bir süre kalırken hayvan pazarları da canlanmaya başladı. Denizli'de de küçük ve büyükbaş hayvanlar görücüye çıkmaya başladı. DTO Canlı Hayvan Pazarı'nda büyükbaş hayvanların satıldığı kısımda satışa çıkmış olan kurbanlıklardan en dikkat çekici olan ise 1 ton ağırlığında olan 'Baron' isimli kurbanlık boğaydı.

Fiyatı Dudak Uçuklattı

20 bin TLliradan satışa çıkan 'Baron'un sahibi Yaşar Sert, kurbanlıklarına hayvan pazarında ve şehirde rakip aradıklarını ifade ederek Baron'un satıldığından ve kurbanlık olduğundan hemen hemen 650 kilogram etinin çıkacağını da dile getirdi. Sert, pazarda hayvanlarının bir eşinin olmadığını söyleyerek Baron'un buğday, pehlivan yemi ve yonca yediğini söyledi.

Baron'un 2,5 yaşında olduğunu söyleyen Sert, hayvanı için daha alıcının çıkmadığını yalnızca kilosunun ve fiyatının sorulduğunu vurgulayarak Baron'u, Güney ilçesinde bakıp büyüttüklerini  ve son olarak istedikleri rakamın 20 bin TL olduğunu, fiyatta pazarlık paylarının da olduğunu belirtti. Baron’u görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemediler.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.