Gürlesin Çalışmaları Pamukkaleli Kadınlara Anlattı

Gürlesin Çalışmaları Pamukkaleli Kadınlara Anlattı

geçirilecek olan projeleri Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları üyeleri ve mahalle başkanlarına anlattı. “Örnek çalışmalara imza atıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Hizmet kalitemizi daha da artırmak için çalışıyoruz. Her mahallenin öncelikli sorunları bir

A+A-

Kurulduğu 2014 Mart’ından bu yana önemli çalışmalara imza atan Pamukkale Belediyesi, geride kalan 2.5 yıllık çalışmaları masaya yatırdı. Pamukkale Belediyesi’nin kampusu içinde yer alan Pamuk Kafe’de Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları üyeleri ile bir araya geldi. Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Halise Akar’ın da katıldığı istişare toplantısında Başkan Gürlesin, yapılan çalışmaları anlattı. Kendilerine verilen emanetin farkında olduklarını söyleyen Başkan Gürlesin, 68 mahallenin tamamına yapılan hizmetleri tanıttı. 2019’a kadar yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında da Ak partili kadınlara bilgiler veren Başkan Gürlesin, görüş ve önerileri de dinledi. Ayrıca mahalle başkanlarına bulundukları sorumlu oldukları bölgeyle ilgili acil olan sıkıntıları belirledikleri anket yapıldı. Pamukkaleli bayanlar, Başkan Gürlesin’e projelerle ilgili merak ettikleri soruları da sorma imkanı buldu. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda partili kadınlar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür etti. Ak Parti Pamukkale İlçe Kadın Kolları Başkanı Halise Akar, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’e teşekkür ederek, “Verimli bir toplantı oldu. Bize 68 mahallede yapılan çalışmaları anlattı. Yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kendisine çok teşekkür ederim”dedi.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Pamukkale Belediyesi olarak 2014 yılının Mart ayında kendilerine verilen emanetin farkında olduklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, emaneti aldıkları ilk günden bu yana geçen 2.5 yıllık sürede önemli hizmetlere imza attıklarını belirtti. “Türkiye’ye örnek olacak çalışmalar yapmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Gürlesin, “Biz bu çalışmaları yaparken halkımızın desteği ile birlikte partimizin de katkıları önemli. Teşkilat bir kültürdür ve biz bu kültür ile iç içe çalışmalar yapıyoruz. Hayata geçen projelerimizi asıl görünmeyen kahramanlarımız olan mahalle başkanları ve kadın kolları üyelerimize anlattık. Onların fikirlerini de alarak mahallerimizin öncelikli sorunları konusunda bilgiler edindik. Ben yaptım oldu demeyip, farklı fikirleri de dinleyerek halkımıza en iyi hizmeti nasıl yapabileceğimizi konuştuk. Pamukkale Belediyesi olarak zaten yüksek olan hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Yeni bir ivme kazandırarak görev süremizin ikinci bölümünde önemli çalışmalara imza atmak istiyoruz. Tek bir amacımız var Pamukkale’yi çok daha iyi yerlere getirmek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.