Meteoroloji'den Denizli'ye son dakika kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji'den Denizli'ye son dakika kuvvetli yağış uyarısı!

Denizli kent geneli için Meteoroloji'den bir son dakika gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış uyarısı geldi.

A+A-

Denizli kent geneli için Meteoroloji'den gök gürültülü sağanak yağış uyarısı geldi. Şehir genelinde etkili olması beklenen yağışların gece saatlerinde kadar devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den gelen son tahminlere göre; ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu olduğu; Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Adana, Mersin, Diyarbakır, Batman ve Mardin çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışlar özellikle İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Aydın, Muğla ve Bolu çevrelerinde kuvvetli olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasına göre ise "Denizli il genelinde önümüzdeki iki saatlik periyotta kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu riski, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadeleri yer aldı.

Denizli Hava Durumu

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.